Gönderen Konu: muayne  (Okunma sayısı 8748 defa)

Çevrimdışı mcetin

• Profili Görüntüle
Ynt: muayne
« Yanıtla #14 : 29 Aralık 2012, 20:19:28 »
xenonların muayeneden geçebilmesi için sadece mercekli olöası yetmiyor,otomatik far ayarı olması lazım o da orjinal xenon olanlarda var,otomatik far ayarı aparatı bagajda oluyor genelde,aracın yüküne göre ön kafa kalktıkça farı otomatik ayarlıyor.
Aşıksan vur saza,şoförsen baz gaza...

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 29 Aralık 2012, 21:09:22 »
valla en rahatı ne istiyolarsa ona göre gitmek garanti olması açısından.ben geçen hafta yaptırdım muayneyi herşey standart  :tamamdir 2 sene var zaten mercekli far alıp xenonları onlara takıcam,orjinal farlar da saklanmış olur.

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2012, 20:29:50 »
Benim xenonlarım kimseyi rahatsız ediyor demesin kimse. Işığı dağıtan bir far tası isterse en aşağı ayarda olsun adamın gözünü alıyor. Mercek var bende ama far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı olmadan olayın sadece %70 ini tamamlamış oluyorum.

Çevrimdışı mcetin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 31 Aralık 2012, 23:44:40 »
Benim xenonlarım kimseyi rahatsız ediyor demesin kimse. Işığı dağıtan bir far tası isterse en aşağı ayarda olsun adamın gözünü alıyor. Mercek var bende ama far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı olmadan olayın sadece %70 ini tamamlamış oluyorum.

:tamamdir :tamamdir :tamamdir
Aşıksan vur saza,şoförsen baz gaza...

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #18 : 01 Ocak 2013, 21:40:34 »
mercekli far var far ayar motoru da var yukarı aşağı kaldırabiliyorum şuan xenon takılı değil ama yazın taktırmayı düşünüyorum bu şekilde geçermi muayneden ?

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
« Yanıtla #19 : 01 Ocak 2013, 21:57:24 »
mercekli far var far ayar motoru da var yukarı aşağı kaldırabiliyorum şuan xenon takılı değil ama yazın taktırmayı düşünüyorum bu şekilde geçermi muayneden ?

ne yazık ki geçmiyor bende de aynı şekilde mercek + far ayarı geçemedi

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2013, 08:58:16 »
arkadaşlar bzm araçların far ampulleri h7 oluyo dimi  bugün alıp takıcmda muayneye gdıcem pek anlamıorum bu far ampul gruplarını

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2013, 12:47:31 »
uzunlar h1 kısalar h7

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 02 Ocak 2013, 15:03:13 »
eyvallah hocam çok sagol

Çevrimdışı adige_60

• mk4 unutulmazımsın.. mk6 yeni heyecanım :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 6- 1.6-Trendline-Siyah (2009)
« Yanıtla #23 : 02 Ocak 2013, 16:20:56 »
Forumda  yazılanları okumadan  muayeneye öylesine gidip sıra alan  ben ; ağır ve hafif kusurları görünce  H7  ampulleri değişip tekrardan mauyeye gittim :)

3 ağır kusur- 3  hafif  kusur verdiler.

ağır kusur : Zenon far . ön park lambaları yanmaması ve  sağ arka  fren lambasının yanmaması.  2  gece  önce arkadaş arka  fren lambamın üstüne eli ile vurup  yakmıştı  oysaki :)

hafif kusurlar : camlara sonradan  film yapıştırılmış , ön cam üstünde siyah görüş engelleyici kalın bir  film var , yangın tüpü yok..

8+8=16 TL     H7 kısa far lambaları
1+1=2 TL       öm park lambaları-duysuz geçirmeli  (Beyaz renk)
1 TL               arka fren lambası
oto elektrikcisi de  25 TL ver,far ayarında benden  yuvarlak  hesap olsun abi dedi.  159.30 TL Mauyene , 39.83 TL gecikme ücreti (02.08.2012 muayne bitiş tarihi) = 199.13 TL  + 25 TL = 224.13 TL bağıra bağıra gitti :) 

iyi forumlar :)     

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 04 Ocak 2013, 10:34:34 »

Xenon farın muayeneden geçmesi için 3 şart var far mercegi otomatik far yükseklik ayarı (bakın far yükseklik ayarı demiyorum otomatik far yükseklik ayarı) ve far yıkama.

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 07 Ocak 2013, 18:03:47 »
iyı akşamlar herkese arkadşlar güzel karlı bi kış akşamında Allah herkesin yardımcısı olsun golfu olanlara ayrı ayrı yardımcısı olsun kazadan beladan korusun (amin.)  :) sorum şu 2.kez muayneye gttiğimizde yne randevuya falan gerek varmı yne 1.de oldugu gbi komple muaynedn mı geçıo araç yksa sadece kusurlu kısımlarınamı bakıyolar?

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 07 Ocak 2013, 19:46:50 »
Kusurlara bakıyorlar sadece.