demir künefe bakımda şu an. bobinde değil ama kablodaymış sorunu. onu hallettik. motor ve şanzıman kulakları değiştiriliyor. akşama alacağım aracı.
iyi temennide bulunan herkese teşekkürler.
Metin Bey aracı İzmirden aldığım için yolculuk mecburiydi. bir de bana en çok güven veren husus vizesinin yeni olması (2012 eylül). sıkıntılı haller olsaydı 2-3 ay önce vizede patlak verirdi diye düşündüm. güven duydum. ama uyarı çok yerinde. hepimizin trafikte haddimizi sınırımızı bilmemiz gerekiyor. hep söylediğim sözdür. içimizde bir F1 pilotu var ve kapatma düğmesinin yerini bilmiyoruz. benim sıkıştırmaktan kastım düzlükte sağ şeritte yavaşlayıp ara hızlanmalarına bakmak, rampada sıkıştırıp çekişini kontrol etmek, düzlükte sağa sola çekip çekmediğine bakmak gibi... yoksa bahsini ettiğiniz ölüm virajları diye de isimlendirilen mevkide deli gibi hızlı girmek değil. yerinde bir uyarı. teşekkürler.
bu arada yine mesela bölünmüş yol için müsaade edilen üst limit olan 110 km hızı da hiç geçmedim. sadece kısa bir süreliğine sollama yapıyorken arkadan hızlı gelen bir araca yol vermek için hızımı arttırdım 130+ hıza çıktım. sonr ayeniden 110 kmph.