Hay elimi eşşek arısı soksaydıda yazmasaydım Yok yok alıcam kesin ya maşallah abi nazar değmesin
Allah korusun. eşek arısı filan sokmasın.
yazın akdeniz sahili üzerinden Hatay, oradan Kayseri üzerinden Sİvas Erzincan Gümüşhane üzerinden Trabzon, oradan Samsun-Ankara-İstanbul üzerinden de Akhisar olmak üzere 8000 km yol yaptım. içimde ukte kalmıştı bu spoiler olayı. sitemizde freegane nickli Gani arkadaşımızla görüştüm. yola çıkmadan önce yaptırmaktı derdim. bu amaçla da yola çıkmadan önce daha önce bahsini ettiğim arka tampon ve iç plastik boyama işlerine yetişmesi için rica ettim ve sağolsun ricamı geri çevirmedi ve diğer kargo şirketleri yerine metro kargo ile gönderdi. ama metro kargo sorumsuzca taşıdığı için ürün kırık geldi.
yolculuk esnasında Ankaradan geçerken bir çay içmek tanışmak ve katlandığı zahmet için yüz yüze teşekkür etmek için Gani ile telefonla görüştüm. bir alışveriş merkezinde buluştuk. hiç bahsi geçmemesine rağmen baktım elinde yeni spoiler ile geldi. o kadar heves ettin olmadı çok üzüldüm bu hediyem olsun dedi. ben kabul edemem dedim. uygun olduğumda ödemeyi yapayım dedim. o ısrar etti ben ısrar ettim. sonuca da bağlamadık. sonrasında bir çok defa telefonla da aradım. ama uygunsuz zamanlarda aradım sanırım hiç görüşemedik. hala da borçluyum kendisine. eksik olmasın. hem tanıştığıma memnunum, hem de mahcubum.
özetle forumdan freegane nickli Gani arkadaşımızla bir irtibata geç istersen.