Toplam Oy Verenler: 15
tüpte 25 kurusun altına benzinde 35 kurusun altına 1.6 sr golf 4 ler düşmez. kış aylarında tabiki artacak benzinlilere nazaran tüplüler 40 kurusa kadar çıkabilir normal benzinide katarsak 42-45 kurus sehir içi yakacaktır. 20krş yakıyo yok 22 kurus yakıyo hesaplama hatası. içinde gaz varken yapılan hesaplar öyle gazım bitti ben gaz aldım bilmem kaç km gitti aha arabam bunu yakıyo oyle değil işde. aracın gazını a benzinliğinin 2 numaralı pompasından fulliyecen 100 km üzerinde yol yapıp yine aynı pompadan fulliyecen aldığın yakıtı yaptığın yola böleceksin çünki tabancanın şamandra atışı bile sizi yanıltır. benim aracım 2000 golf her bakımı kışa girerken yeni yapıldı tüp beyin değişimi dahil tam 33 kurus yakıyor benzini katmıyorum.. iyi günler.
arabanız diğer golflere göre koklayarak gidiyo bence, ben olsam bende lpg taktırmam keyifli sürüşler[/Alıntı yapılan: 26golf26 - 30 Aralık 2012, 11:23:39 arabanız diğer golflere göre koklayarak gidiyo bence, ben olsam bende lpg taktırmam keyifli sürüşlerSaol kardeş
arabanız diğer golflere göre koklayarak gidiyo bence, ben olsam bende lpg taktırmam keyifli sürüşler
son hesaplama ma gore km de 55 kurus yakıyo hafta sonu brc taktıracam baska caresı kalmadı..
normaldir hocam bence kışı çıkardıktan sonra taktırın.
bnde onu dusundum ama sonunda taktırıcam nasıl olsa hergun ıse gıdıyorum aylık 100 lıra kar etsem taksıtlerını odemıs olurum..