Gönderen Konu: sağ ön kapı switch arızası iç aydınlatmayı ve kapı lambasını yakmıyor öneriniz??  (Okunma sayısı 50730 defa)

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
bende de arka kapıları açınca, kumandadan aracı açınca  ve kontak anahtarını çıkartınca yanıyor ama ön kapıyı açınca yanmıyor
aynen bende o sorun var
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
tipik switch arızası işte bu belirtiler. demek tavan lambası veya konfor beyninde sorun yok. sorun ön kapı switchlerinde
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Seat İbiza Tdi
Benim arızalar; sol ön ve arka kapıları açınca yanmıyori sağ kapılarda yanıyor, kumandadan açınca kontağı çıkarınca yanıyor.
bi de merak ettiğim şey; kumandadan açıp kapatınca sadece sağ ön sağ arka sinyal yanıp sönüyor sollar yanmıyo, bu neden acaba, normalde sol sinyaller çalışıyo aracın.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
kumandadan açıp kapatınca kısmına kadar switch diyrdum da o kısımda kitlendim. bende geçen yaz yaşadığım ufak bir sorundan sonra hiç yanmıyor. ama kapılar sorunsuz çalışıyor.

yaşadığım sorun dörtlü soketi ile ilgiliydi. acaba diyorum yeniden soket değiştirecek olsak sorun çözülür mü? kumandadan aıp kapatıldığında sinyal yakıp söndürmede dörtlüün hükmü var mıdır diye düşünüyordum. aynı şey sizin sorun için de geliyor aklıma.

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
kumandadan açıp kapatınca kısmına kadar switch diyrdum da o kısımda kitlendim. bende geçen yaz yaşadığım ufak bir sorundan sonra hiç yanmıyor. ama kapılar sorunsuz çalışıyor.

yaşadığım sorun dörtlü soketi ile ilgiliydi. acaba diyorum yeniden soket değiştirecek olsak sorun çözülür mü? kumandadan aıp kapatıldığında sinyal yakıp söndürmede dörtlüün hükmü var mıdır diye düşünüyordum. aynı şey sizin sorun için de geliyor aklıma.

Aracın dörtlüleri çalışıyor, sağ sol sinyaller çalışıyor, ilgiçtir ki kumandadan açıp kapatmada sadece sağ sinyaller çalışıyor, pek anlamamakla birlikte yazılımla alakalı bişey diye düşünüyorum.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle

Aracın dörtlüleri çalışıyor, sağ sol sinyaller çalışıyor, ilgiçtir ki kumandadan açıp kapatmada sadece sağ sinyaller çalışıyor, pek anlamamakla birlikte yazılımla alakalı bişey diye düşünüyorum.

anlıyorum. benim de dörtlüler çalışıyor. sinyaller çalışıyor. normal kullanım ile ilgili sıkıntı yok. ama yaşadığım sıkıntıdan itibaren uzaktan kumandada kilitleyip açarken eskiden yanıp sönen 4 lü sinyal artık yanmıyor.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
 switchçi olsam köşeyi dönecekmişim yani

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
siwiçlerin yerini bilen söylesin :) kim sakladıysa onları
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
Yaa kim bozuyo bu arabaların siviçini miviçini  :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
siwiçlerin yerini bilen söylesin :) kim sakladıysa onları
kilisin icinde. :)

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
Bende de bu sorundan var maalesef :( kapıları açınca tavan aydınlatmalar yanıyor ama kapılardaki o kırmızı beyaz lambalar yanmıyor ayrıca bagaj kapısı dışındaki kapılar açılsa bile ekranda göstermiyor bu neden olabilir acaba ???

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
bu işte bir yanlışlık var. bir kez daha test edin. anahtarı kontaktan çıkartınca zaten tavan lambası yanar. üstüne kapıyı açsanız dahi tavan lambası zaten yanık oldugundan yanıltıyor olabilir. anahtarı konatkatn çekin. 30 saniye bekleyin tavan lambası sönsün. sonra kapıları açın. öyle sanıyorum ki tavan lambası yanmayacaktır. sizin switchlerin hepsi bozuk sanırım.

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
Akşam onu bi deniyeyim peki bu kapıların açıldığını göstermeyişi de bunla mı alakalıdır sizce

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
Tolga Abi kapıyarda ki kırmızı ışıklarda mı  switchten kaynaklanıyor