Gönderen Konu: sağ ön kapı switch arızası iç aydınlatmayı ve kapı lambasını yakmıyor öneriniz??  (Okunma sayısı 50734 defa)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Şimdi normalde kapı kapalıyken o ışıklar yanıyor.  Sen kapıyı alıyorsun.  Switch diyor ki kapı açıldı.  Kapı içi ışıklar ve tavan lambası yanıyor.  Ama switch arızalı olduğundan kapı açık olmasına rağmen algılamıyor.
Yani kısaca evet o da switch.  :)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
Anladım...çünkü geçenlerde Mobil 1 0-40 koydum tam sentetik;acaba dedim ondan mı...   ;D :D :bekleriz:
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 17:27:40 Gönderen: emirdede »

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
Anladım...çünkü geçenlerde Mobil 1 0-40 koydum tam sentetik;acaba dedim ondan mı...   ;D :D :bekleriz:

ya müdür sen de mi? bana yağ demeyin artık.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
şaka yaptım abi ya...

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
benm sadece ön kapıları acınca tavan yanmıyor gerisi full faal :)
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
Anladım...çünkü geçenlerde Mobil 1 0-40 koydum tam sentetik;acaba dedim ondan mı...   ;D :D :bekleriz:
mobil değil sea oil 20/50 koy swich düzeliyor kesin denedim bizzat  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
Benimki bugün çalışmaya başladı ya...arabadan inerken farları kapatmadan kapıyı açtım bir ses çıktı dııııttttt diye,ödüm koptu araba yanıyor sandım  :o .Kapının altındaki ışıkta yanmaya başladı.araç 2 senedir bende  ilk defa çalıştı.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
o zaman 1 günde bitmeyecek ama parti parti aklına geldikçe wd40 sıkılacak kilide.  kir kemikleşmemiş besbelli.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
Tolga Abi merhaba nasılsın,görüşemedik bayadır...nereye sıkacam abi;anahtar giren yere mi,yoksa dıştan mekanizmaya mı?

Çevrimdışı zulfikar

• Profili Görüntüle
aynı sorun sebebiyle hafta sonu açıp yapmayı deneyeceğim. inşallah sorunu giderebilirim.malesef sanayideki hiç bir ustaya güvenemiyorum. usta sağlam olsada ücreti de sağlam alıyorlar. mesela bir örneğini daha yeni yaşadım.arızalı olan sileceklerimin tamiri için bayram öncesi elektrikçiye gittiğimde 60 tl ücret taleb etti ve ertesi gün sabahtan gel işi uzun dedi. ben ertesi gün geçtim başına sökmesi 15 dk montajıda bi o kadartoplam 30 dk da bitiyor. mekanızma sıkıştığı için tornacıda açtırdım 15 dk da o uğraşıyor. 1 saatin içinde işi bitiyor. 10 tl ye mal oldu. yani elektrikçi bu işten  hiç bir şey yapmadığı halde 50 tl alıyor. sök tak 50 tl  :)
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 13:17:27 Gönderen: zulfikar »

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
aynı sorun sebebiyle hafta sonu açıp yapmayı deneyeceğim. inşallah sorunu giderebilirim.malesef sanayideki hiç bir ustaya güvenemiyorum. usta sağlam olsada ücreti de sağlam alıyorlar. mesela bir örneğini daha yeni yaşadım.arızalı olan sileceklerimin tamiri için bayram öncesi elektrikçiye gittiğimde 60 tl ücret taleb etti ve ertesi gün sabahtan gel işi uzun dedi. ben ertesi gün geçtim başına sökmesi 15 dk montajıda bi o kadartoplam 30 dk da bitiyor. mekanızma sıkıştığı için tornacıda açtırdım 15 dk da o uğraşıyor. 1 saatin içinde işi bitiyor. 10 tl ye mal oldu. yani elektrikçi bu işten  hiç bir şey yapmadığı halde 50 tl alıyor. sök tak 50 tl  :)
bende sökecem önleri.en kısa zamanda.

Çevrimdışı zulfikar

• Profili Görüntüle
ön tapı kilidini söktüm mekanizmayı kople temizledim. swich zaten daha önceden kurcalanmış ben sökünce de kablosunun biri koptu lehimledim falan ama olmadı.3 tl ye yeni swich aldım onu taktık ve düzeldi. yanlız kilidi kapıdan çıkardıktan sonra içini açarken dikkat etmek gerekiyor. parçalar dağılıyor çünkü. ben toplarken ustanın iyisi parça arttırırmış hesabı plastik bir parçası elimde kaldı ;D bir türlü yerini bulamadım. ustadan yardım aldım ve sağolsun gerisini o halletti. swich orjinal olmadığından kesti biçti yatağına göre uyarlayıp japonla yapıştırdı. kilidi kapıya monte işlemini elimde alet takımım  olmadığından kaportacıya yaptırayım dedim ama keşke kendim yapsaydım.kapı içindeki kilitleme mandalını yanlış yere takmış oda kapı kilitliyken kapı döşemesine sıfır olması gerekirken deliğin içnide kalıyor. açıkkenden zemine sıfır oluyor. birde bunun için 20 tl istedi. 10 tl verdim beğenmedi. bi ara açıp düzelteceğim. 

Çevrimdışı RoMuLuS

• Profili Görüntüle
ön tapı kilidini söktüm mekanizmayı kople temizledim. swich zaten daha önceden kurcalanmış ben sökünce de kablosunun biri koptu lehimledim falan ama olmadı.3 tl ye yeni swich aldım onu taktık ve düzeldi. yanlız kilidi kapıdan çıkardıktan sonra içini açarken dikkat etmek gerekiyor. parçalar dağılıyor çünkü. ben toplarken ustanın iyisi parça arttırırmış hesabı plastik bir parçası elimde kaldı ;D bir türlü yerini bulamadım. ustadan yardım aldım ve sağolsun gerisini o halletti. swich orjinal olmadığından kesti biçti yatağına göre uyarlayıp japonla yapıştırdı. kilidi kapıya monte işlemini elimde alet takımım  olmadığından kaportacıya yaptırayım dedim ama keşke kendim yapsaydım.kapı içindeki kilitleme mandalını yanlış yere takmış oda kapı kilitliyken kapı döşemesine sıfır olması gerekirken deliğin içnide kalıyor. açıkkenden zemine sıfır oluyor. birde bunun için 20 tl istedi. 10 tl verdim beğenmedi. bi ara açıp düzelteceğim. 

Merhaba kolay gelsin nasıl bir switch aldığınızı acaba yazabilirimisiniz rica etsem bende de öyle bir sorun varda