virüs bulaşmış sana belli
öncelikle hayırlısıyla istediğin araca kavuşursun inşallah. mk1 güzel araba hele ilgilenir bakarsan çok daha güzel oluyor benzinlide dizelde kullandım sana tavsiyem 1.6 dan aşağı düşünme hem çekiş yüksek hem yakıt daha düşük. benzinli dizel sana kalmış bişey ama ben dizelin tadını alınca benzinliyi GTI olmadığı sürece aklıma sokmam. gürültüsü fazla fakat yakıtıda gücüde gayet iyi. öncelikle dikkat etmen gereken konu aracın kaportası. bazıları elden geçmiştir ama kazadan dolayı yavru köpekler gibi yan yan gider onlar bidaha iflah olmazlar. stepne altında yada tabanın muhtelif yerlerinde ufak tefek çürükler mutlaka çıkacaktır onlar pek sorun olmaz halledilir. motor sistemi mk2 lerle aynı zaten yürüyeninde malzeme sıkıntısı pek çekmessin ama tofaşa kıyasla pahalıdır.
ama şehir dışından alacaksan 2 3 kere düşünmen lazım resimler herzaman güzel görünür ama yanına gidince hayal kırıklığı yaşama ihtimalin çok yüksek. ankarada ilanda olmayan bi kaç araç var trafikte denk geliyor gene denk gelirse foto falan çeker senin için paylaşırım hele bitane amcada var fabrikadan kendisimi almış burdan sıfırmı almış tam hatırlamıyorum ama satmıyor çocuklarıda pek ilgilenmiyormuş yolda bi iki kere denk geldi benzinli lpg görmemiş. evinin önünden geçiyorum bazen bidaha sorarım satarmı diye