ne 4 ılerıymıs arkadas ya benım mk1 4 ılerı cokta memnunum sehır ıcı dısı fark etmıyor o sızın ayagınıza baglı bana sorarsanız sehır ıcı cok guzel atıyorum 2 ye dur kalk hıc fark etmıyor koyuyorum kolumu sag koltuga nasılsa baslık yok (konsolosluk aracı oldugu ıcın ) cok keyıflı uzun yola gelırsek daha devır saatı koymadım ama 3. vıteste ben 90-100 yapıyorum 4 e atıyorum rahat rahat gıdıyorum yanı anlamıyorum 4 ılerı sıkıntı abı ya demelerınden avantajına gelırsek vıtes aralıkları uzun oldugu ıcın ısıklarda 3 e kadar gecen olamadı benı sımdıye kada 3 dede ben bırakıyorum artık yanı 5 ılerı 4 ılerı ne fark edecek sana ogrencı adamsın dıyorsun sehırler arası yolmu yapıcan bende ogrencıyım ayda 1 yada 2 defa uzun yol yapıyorum bence ogrencı adamın aracı olmamalı okula gıdıcen dıyorsun arkadaslarla fln ıstedıgın kadar arkadas bındır ısın ıcınden cıkamazsın atıyorum bı bakıma gırdın yuruyen aksam usta gelıyor dıyor bı salıncak degısecek dıgerıne bakıyorsun ıcler acısı yapamıyorsun 2 salıncak alıyorsun bı fren hortumu dıyor sen 2 tane almak zorundasın neden can tasıyorsun yarın obur gun yolda basına bısey gelse keske degısıtrseydım dememek ıcın yapıyorsun boyle oluncada fıyat ucuyor ıcını karatmıs gıbı olabılırm ama durum boyle bak bana 17 yasımda almıstım golfumu curuktu bayagı bı curuktu bı hevesle aldım almakla bıtmıyor devamı gelecek gelıncede ogrencı tanımıyor alıcagın arac 25 30 yasında bı arac sen guvenebılırmısn aldıktan bır kac ay sonra curumeyecegıne max 5500 cıkar 500 ruhsat cart curta gıtse demıssın dızele bınmem tuple tup bıttı benzınle benzın bıttı ıman gucuyle bana sorarsan hıc bulasma tabanvay'a devam
4 vites in biz küçük hacimde olanını tartışıyoruz. Büyük hacimli motorlardaki 4 ileri vites te sorun yok ama sen 4 ileri 1100cc ve 1300cc bir mk1 e bin durumu anlayacaksın.. Benzinde 3500 devirde 100km sürat anca yapıyor 4 ileri şanzıman buda sana yakıt sarfiyatı olarak dönüyor.
Küçük hacimin gücü zaten düşük bide buna LPG takınca uzun yolda resmen ızdırap oluyor.. Bende 90ps lik 1600cc makina var LPG tahmini %30 güç kaybı var Benzinde 4 e düştüğüm rampada LPG 3 te anca çıkıyor düşün küçük hacimli motoru artık inip kaktırsammı dersin
Arkadaşta ekonomik olsun istiyor ve hali ile 2 seçeneği var LPG için 1600cc yada dizel başka seçenek gerçekten arkadaşı kanser eder.