mesela ıstanbulda her hafta bulusma oluyor kucuk capta olsada Ercı ve Taner abı var kararlastırıp bulusma oluyor aynı sekılde ankaradada Hamıt abı ve tayfası var benım demek ıstedıgım dıger ıllerdende boyle takımlar cıkarsa sadece yerı ayarlamak kalıyor zaten mk1 cıler olarak yazın kocaelı taraflarında bulusma ayarlıyacaz dıger ıllerden gelmek ısteyen mk1 cıler var soyle 2 gun fln bı bulusma olmalı gelenler cadır fln kamp kurmalıyız sok guzel olur be nsadece mk1 degıl VAG olmalı
Bak serhat ; Bu forumda ilk defa söylüyorum bu sayfanın benim olduğunu
http://www.facebook.com/Lowslowride , Kendimi reklam etmek istemediğim için kimse bilmiyo tabi bunu, Hatta Bilenlerin %80 i yabancı sanıyo We Love to Ride'ı . Her gün onlarca mesaj alıyorum buluşma ve organizasyon düzenleme ile ilgili,Geçmişte de çok şey düşündüm.Bizzat kendim yapacağım bir sürü planım vardı ama olmuyo işte güzel kardeşim.Aklımda o kadar çok şey var ki..Ne sen sor ne ben söyleyeyim.Türkiye şartlarında istediğimiz gibi bir buluşma,etkinlik,organizasyon vs olması için emin ol rahat 10 yıla ihtiyacımız var.Belki daha da fazla.Planlamak kolay,En kral organizasyon planını sende yaparsın,diğer arkadaşlarda ,bende..Ama iş uygulamaya ve verilen sözleri tutmaya gelince maalesef düşünülen gibi olmuyo hiçbişey.Söyleyecek daha çok şey var ama umarım anlatabilmişimdir bu kadarıyla.