fotodaki mk1 dizel olan mı bu arada arazi güzelmiş aslında çadırda kurulur
ramazan ayını ramazan bayramını insanların yıllık izinlerini düşünerek bu işler olmalı en son yapılan büyük bulusmaya çok istememe rağmen gelemedim. sorun şu buradan istediğiniz kadar yazıp çizin bir gazla yazan çogu insan gelemiyor geneli kemik kadro geliyor. site olarak bu konuda dışarı açılmamamızın tek sebebi apaçi ruhlu tipler yüzündendir kendini kontrol edemeyen her eğlence bulusmasına alkol + hız olarak bakan yada başka amaçlar güden insanlar gelme potansiyeli yüzünden dışa açılım olmuyor kendimizi düşündüğümüz kadar diğer sivilleri düşünmemiz lazım her ay da bir bulusma düzenlenir onda problem yok ama KENDİNİ KONTROL EDEMEYECEK İNSANLAR düşüncesi can sıkıyor mesire alanında sıfır çizmeye çalısanlar bile varken düşünmek lazım.
kemik kadro içinden bir de kemik kıran kadro çıkaralım o zaman sapıtanı hayata küstürsünler
bu işin yüzde 90ını üniversite öğrencisi tamamlıyacağı için onların okuldu yaz okuluydu falan kaale alınması daha mantıklı olur zaman içinde ağustosun son haftası çok güzel olur hem sıcak olmaz hemde herkez yaz okulunu bitirmiş olur tatile giden tatilinden dönmüş olur.çalışan için zaten sıkıntı olduğunu düşünmüyorum istanbuldan sabah 6da çıksam geze geze 11de eskişehir bi pazarda böyle olsun yani noolcak
aynen öyle önceki bolu buluşmasını 2 günle kaçırmıştım yaz akademisi yüzünden
lan pazar gunu neyi kacirdin
aynen öyle önceki bolu buluþmasýný 2 günle kaçýrmýþtým yaz akademisi yüzünden
Yaz gelınce zaten otomatık herkes daha yogun kendı ılınde bulusmalar yapıcakher il kendı ıcınde butunlugunu, kemık kadrosunu yarattıgında zaten bız gelıyoruz ,sız gelın, hadı gıdelım durumunu bu konu üstünden yaz aylarında gorucegımızı ümid ediyorum saygılar:)