Selam Golf dostları forumdan yeni haberdar olduğum için aranıza yeni katıldım.Bu Ağustos ayında 99 Golf 4 Comfortline aldım,aldıktan sonra lastikler arka amörtisörler, triger takımını , sağ ön alt takım fişeklerini değiştirdim ve sıralı sistem lpg taktırdım, ancak arabam bazı arkadaşların dediği gibi rölantide sarsıntılı çalışmaya başladı lpg servisine ( Ankara ve GHaziantep) götürdüm gaz kelebeği dediler bugün 80 ytl ye ( işçilik almadığını ve bu işin zor olduğunu belirttiği halde yaptığı tek şey balata temizleyicisiyle kelebeği temizleyip bilgisayarla hata kodunu silmek oldu ki bu fiyat bence abartı.) özel serviste gaz kelebeğini temizlettim ve bilgisayarda hatasını temizlettim ancak usta lambda sensörünün arızalı olduğunu ve değiştirmem gerektiğini söyledi ancak lpg yi taktırdığım Mersin'deki lpg servisi lambda arızasının lpg den kaynaklandığını değiştirsem bile 2-3 ay sonra tekrar aynı arızayı vereceğini söyledi, siz Golf tutkunu RKdŞLrım bu işlerden anladığınız için sizze danışmaya karar verdim bana yardımcı olursanız sevinirim.Bide lambda sensörünün fiyatı 180 ytl olur dedi.Siz değerli arkadaşlarım ne dersiniz?