ben ılkte bakıyordum pejo 205 reno 5 turbo kadett kucuk araclara hıcbırını sevmedım tıp olarak baska seylerı kafaya koymustum honda crx alıcaktım sonra peder bey dedı ne bakıon onlara golf1 bak dedı bı baktım dedım almalıyım cunku kendı kazandıgımla almalıydım peder beyın destegı olmadan o yuzden askerı projelerde yer aldım sabah 5 gece 10 calısmıstım aldım ama hep almadan oncekı korkum ya sıgamazsam boy 1.92 oldugu ıcın
benzınlıkte fln cıkıyorum aractan adamlar bana dıyor senmı cıktın bundan sıgıyormusun dıyorum ıcerısı genıs sorun yok kolumu cıkarınca marspıyele degıyor bır keresınde yol tıkandı sol taraftan sılerek gecıyım dedım kaldırımı kolumu cıkardım yavas yavas gecıyorum bıde en ıslek caddeydı bı baktım elım kaldırıma degıyor parmaklarım degıl yanı
mıllet tıp tıp bakıyordu arac bu halde goğüsüme gelıyor hatta gelmıyor coıl sonrası ne olur bılemıyorm aır rıde gırmem gıbı ılk goz agrım
konum bu
bazı fotolar sılınmıs olabılır upload sıtelerı yuzunden faceden bakmak ıstersenız Serhat SANCAKTAR ekleyın gorursunuz.aldıgım gunden berı su ana kadar 2500 tane foto cekmısım tabı benım pcde o kadar yuklemem
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/resto-komando-golf-mk1-gld-t21558.0.html