benim arabada tıkırtıları şöyle çözmem lazım;- sürücü koltuğu haricindeki koltukları sökmek-kapı döşemelerini söküp evde bırakmak.-on göğüsü komple söküp sadece direksiyon kalıcak.işte çözdüm kafayı yicem bir gün arabanın içinde
mantıklı
benim arka padizotun ordan geliyodu kapi banylari olurya iki tarafa ikiser cm kesip yapistirsim ses kesildi.mobilden...
Blhassa kesişim noktalarında çok ses çıkıyor düz asfaltta ya da otobanda ses yok ama mıcırlı ve bunun gibi düzensiz yollarda çok tıkırtı yapıyo.Sanırım en çok klimanın oradan sanırım.
abi ses gelen yeri sök altına kagıt karton sıkıstır benim tek ses gelen yer pandizot kaldı o nu da sizden ogrendim
Benim teyp ve klimanın yanındaki parçalardan aşırı ses geliyordu parçaları sökmeden çakı yardımıyla arkalarına silikonumsu parçalar yerleştirdim bir süre kurtulduk sesten şimdi yine başladı torpido gözünden de geliyor ayrıca şoför koltuğundan napacaz bunları bilmem kafayı yiycem bu sesler yüzünden.
arkadan geldıgıne emınsen dılgıl takozlarına ve amortısorlerıne ve amortısor takozlarına baktır derım.. onların danda asırı ses yapar.. sadece bunlar lıfte kaldırıp bakılabılcek seyler... onden geldıgıne emınsen eger goguslugun ıcındende gelebılır cok pıslık bı durum allah dusmanımın basına vermesın..