Gönderen Konu: Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım  (Okunma sayısı 42112 defa)

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
Ynt: Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım
« Yanıtla #56 : 25 Şubat 2014, 09:52:51 »
Tolga abi hem golfüme bindiriyorum hemde kapısını mı açim ya :p

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 25 Şubat 2014, 18:33:58 »
valla çok sürat yapmıyorum ama yolun da sağından sağından gitmek gelmiyo pek içimden.baba araçlarla karşılaşmadığım sürece sol şeritteyim :D

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #58 : 25 Şubat 2014, 18:38:01 »
valla çok sürat yapmıyorum ama yolun da sağından sağından gitmek gelmiyo pek içimden.baba araçlarla karşılaşmadığım sürece sol şeritteyim :D

bir yerlerde gömü filan bulsam da bir r32 engine ve şanzıman swap bir haldex dijital klima vs.

çok şey mi istiyorum? evet.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt: Ynt: Ynt: Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım
« Yanıtla #59 : 25 Şubat 2014, 19:41:11 »
bir yerlerde gömü filan bulsam da bir r32 engine ve şanzıman swap bir haldex dijital klima vs.

çok şey mi istiyorum? evet.
Ah be abi :) anca gömü sonucu o kadar uğraşılır.ama öyle bişey de olsa kendime direk golf R hediye ederdim heralde :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Seat İbiza Tdi
« Yanıtla #60 : 25 Şubat 2014, 23:21:14 »
Uzun yolda evet haklısın, fakat ışıkta beklerken sağda durcan, solda beklersem sağımdan geçenlere sinir oluyorum
sağda durup sakin kalkış yapıyorum, sanıyolar ki yavaş gitmeyi seven biriyim, alakası yok aslında madara olmamayı seven birisiyim :)

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 25 Şubat 2014, 23:55:44 »
Uzun yolda evet haklısın, fakat ışıkta beklerken sağda durcan, solda beklersem sağımdan geçenlere sinir oluyorum
sağda durup sakin kalkış yapıyorum, sanıyolar ki yavaş gitmeyi seven biriyim, alakası yok aslında madara olmamayı seven birisiyim :)
sağda otobüs,minibüs vs. oluyo,durağın önünü kapatmayalım...ortada anlaşalım  ;D

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 27 Şubat 2014, 12:25:07 »
 ;D

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 28 Şubat 2014, 10:28:06 »
Sırf bu performans düşüklüğü yüzünde çok sevdiğim arabamı satmayı düşünüyorum :( Hadi ışıkları kalkışları geçtim benim araba otobanda 120 km hızda 4000 devirde deli gibi bağırıyor patlayacak diye korkuyorum kaç tane ustaya gösterdim kaç defa makinaya bağlattım bilmiyorum bujiler değişti müşür değişti kelebek boğazımıdır nedir temizlendi filtreler yağlar bakımlar herşeyyyyy yapıldı yine aynı yine aynı arabanın duruşu kaportası herşeyi bir tarafa ama bu iş insanın çok canını sıkıyor :( Bu arada aracım 1.6 comfortline 2001 model

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 28 Şubat 2014, 10:53:33 »
2003 yada 2004 Pasifice geçmeni öneririm  :saygılar

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 28 Şubat 2014, 10:57:44 »
2003 yada 2004 Pasifice geçmeni öneririm  :saygılar

Daha mı iyi dir ?

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 28 Şubat 2014, 11:27:03 »
Sırf bu performans düşüklüğü yüzünde çok sevdiğim arabamı satmayı düşünüyorum :( Hadi ışıkları kalkışları geçtim benim araba otobanda 120 km hızda 4000 devirde deli gibi bağırıyor patlayacak diye korkuyorum kaç tane ustaya gösterdim kaç defa makinaya bağlattım bilmiyorum bujiler değişti müşür değişti kelebek boğazımıdır nedir temizlendi filtreler yağlar bakımlar herşeyyyyy yapıldı yine aynı yine aynı arabanın duruşu kaportası herşeyi bir tarafa ama bu iş insanın çok canını sıkıyor :( Bu arada aracım 1.6 comfortline 2001 model
Lpg ile ses fazla çıkıyor, benzinle o kadar bağırmıyor motor, fakat dediğinizde haklısınız. Bi de aracınız normal, extra masraflar etmeyin.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 11:27:56 Gönderen: Ali07 »

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 28 Şubat 2014, 11:35:39 »
Daha mı iyi dir ?

abi maaşallahı var pasifice lerin 2003-2004 bakıyorum da 25 bin 26 binler havada uçuşuyor :)

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 28 Şubat 2014, 11:38:46 »
En temizi kaporta ya tipe bakmıycan gidicen alıcan bitane hyundaı accent era 1,5 dizel kafanda rahat olucak cebinde serilik istersen seri yakıt tasarurufu istersen az yakıyo sürat dersen bastınmı gidiyo tek derdin kaza yapmıcan vurdun mu arabanın yarısı gitti :)

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 28 Şubat 2014, 11:44:23 »
En temizi kaporta ya tipe bakmıycan gidicen alıcan bitane hyundaı accent era 1,5 dizel kafanda rahat olucak cebinde serilik istersen seri yakıt tasarurufu istersen az yakıyo sürat dersen bastınmı gidiyo tek derdin kaza yapmıcan vurdun mu arabanın yarısı gitti :)

kia rio da aynı, daha da sayarsak 1,5 dci motorlar 1.4 hdi ler. Bu saydıgım motorlar az yakan çok kaçan cinsten, fakat güvenlik konfor orasına karışmam :)