Gönderen Konu: Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım  (Okunma sayısı 42115 defa)

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım
« Yanıtla #70 : 28 Şubat 2014, 11:55:02 »
Sürat yapmayı değilde seri araba kullanmayı seviyorum gaz pedalının üstüne ayağını koydun mu araba zıplıycak benim fikrim bu zaten uzun yol yaptığımız da yok ki konfor arayalım bi bakayım bunu satarsam eğer kesin o tarz bi araba alıcam :)

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #71 : 28 Şubat 2014, 14:47:54 »
araçlarımız malzeme kalitesi,güvenlik,donanım,sağlamlık falan filan 10 numara ama;motor performansı konusunda fanatiklik yapmaya gerek yok,başka bir markada olsaydı bu motor yerden yere vururduk kabul edelim;gerçekten vasat.220 bastım yok 240 a vurdum diyen arkadaşlarda var ne kadar doğru bilmiyorum...bu motoru sıkıntısı-arızası az diye koymuşlar başka bir numarası yok.ama donanım olarak aynı yıllardaki diğer markalardan rakip yok.en yakın rakibi civic te digital klima 2007 de başladı,yol bilgisayarıda öyle diye biliyorum...arka frenlerde kampana mıydı öyle hatırlıyorum ben...ama 2002 bi comfortta 8 hava yastığı,digital klima yol bilgisayarı,yükseklik ayarlı 2 ön koltuk...vb
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 14:49:13 Gönderen: emirdede »

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #72 : 28 Şubat 2014, 15:59:36 »
En temizi kaporta ya tipe bakmıycan gidicen alıcan bitane hyundaı accent era 1,5 dizel kafanda rahat olucak cebinde serilik istersen seri yakıt tasarurufu istersen az yakıyo sürat dersen bastınmı gidiyo tek derdin kaza yapmıcan vurdun mu arabanın yarısı gitti :)

16valf ş.içinde daha baygın 8valften düşün ama otobanda daha rahat fakat kesinlikle seri değil 1.8 bile değil...Serilik istiyorsan aradığın onlar rio era ama kaza yapmıycan yaparsan bilki motorbisiklet sürücüsüyle aynı güvenlik sınırındasın :)

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 28 Şubat 2014, 17:15:39 »
araçlarımız malzeme kalitesi,güvenlik,donanım,sağlamlık falan filan 10 numara ama;motor performansı konusunda fanatiklik yapmaya gerek yok,başka bir markada olsaydı bu motor yerden yere vururduk kabul edelim;gerçekten vasat.220 bastım yok 240 a vurdum diyen arkadaşlarda var ne kadar doğru bilmiyorum...bu motoru sıkıntısı-arızası az diye koymuşlar başka bir numarası yok.ama donanım olarak aynı yıllardaki diğer markalardan rakip yok.en yakın rakibi civic te digital klima 2007 de başladı,yol bilgisayarıda öyle diye biliyorum...arka frenlerde kampana mıydı öyle hatırlıyorum ben...ama 2002 bi comfortta 8 hava yastığı,digital klima yol bilgisayarı,yükseklik ayarlı 2 ön koltuk...vb

Daha biraz önce iş için istanbulda avrupa yakasından anadolu yakasına gidip geldim otobanda biraz zorlayayım dedim 160 ı gördü okadar çok ses geliyorki motordan insan korkuyor daha fazla basmaya ayağımı çektim gazdan 220 - 240 gören arkadaşların arabalarını çok merak ediyorm açıkcası
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 17:18:01 Gönderen: TTU1905 »

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 28 Şubat 2014, 17:17:30 »
16valf ş.içinde daha baygın 8valften düşün ama otobanda daha rahat fakat kesinlikle seri değil 1.8 bile değil...Serilik istiyorsan aradığın onlar rio era ama kaza yapmıycan yaparsan bilki motorbisiklet sürücüsüyle aynı güvenlik sınırındasın :)

Kaza bu geliyorum demiyo tabiki bununlada kaza yapsak ne olacağı malum zaten istanbulda şehir için sürat yapacak yer yok ki valla ciddi ciddi düşünmeye başladım era yı bunu satıp üzerine az buçuk daha birşeyler koyarsam alırım bi era herhalde hem model de yüksek olur

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #75 : 28 Şubat 2014, 17:39:05 »
Kaza bu geliyorum demiyo tabiki bununlada kaza yapsak ne olacağı malum zaten istanbulda şehir için sürat yapacak yer yok ki valla ciddi ciddi düşünmeye başladım era yı bunu satıp üzerine az buçuk daha birşeyler koyarsam alırım bi era herhalde hem model de yüksek olur

Etme gözünü seveyim. Tank gibidir mk4.  Era ile ayni klasmana sokulmaz dahi guvenlik açısından
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 17:40:13 Gönderen: TEYOLOGY »
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı 34ZD0555

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 28 Şubat 2014, 17:48:13 »
Ben 150 km ile duran  arabaya vurdum eski golf 4 1.6sr ile fren şansım olmadı benim vurduğum araç ve onun önündeki 5 araç ve arkamdaki araç zincirleme kaza yaptık. Değişen ön tampon sag far sağ çamurluk klima ve su radyöterleri ve su deposu kaput tamir edildi.kaput düzeltildi era ile bu hızla bi kaza yapılırsa ki Allah korusun ölümcül olma riski çok ama çok yüksek. ..

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 28 Şubat 2014, 17:51:15 »
Etme gözünü seveyim. Tank gibidir mk4.  Era ile ayni klasmana sokulmaz dahi guvenlik açısından

Yok be abi yanlış anlaşıldım herhalde aynı klasmana koymak mümkün değil bizim arabalar eranın yanında tank gibi benim derdim serilik :(

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 28 Şubat 2014, 17:52:31 »
Ben 150 km ile duran  arabaya vurdum eski golf 4 1.6sr ile fren şansım olmadı benim vurduğum araç ve onun önündeki 5 araç ve arkamdaki araç zincirleme kaza yaptık. Değişen ön tampon sag far sağ çamurluk klima ve su radyöterleri ve su deposu kaput tamir edildi.kaput düzeltildi era ile bu hızla bi kaza yapılırsa ki Allah korusun ölümcül olma riski çok ama çok yüksek. ..

Valla verilmiş sadakan yok ise değil 150 era ile 110-120 ile girsen bile bittiğinin resmidir. :) era da kullandım ordan biliyorum kağıt gibi kaporta var ama bastınmıda gidiyor arkadaş

Çevrimdışı M.emin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 28 Şubat 2014, 20:05:47 »
golf 4  kalkışlarda hantal kalıyor  1.6 8 valf motor şehir içi pratik kullanım sunuyor otoban performansı ise 5800 devirde 180 km de  aşırı rüzgar olmasına rağmen silkeleme yapmadı
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 20:06:07 Gönderen: M.emin »

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 28 Şubat 2014, 21:38:27 »

Yok be abi yanlış anlaşıldım herhalde aynı klasmana koymak mümkün değil bizim arabalar eranın yanında tank gibi benim derdim serilik :(

Hakikaten yanlış anlamisim öyle kastettiysen. Bununla da kaza yapsak ne olacağı malum deyince golf de guvenliksiz. Dağılır dedin sandım.

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 01 Mart 2014, 10:00:40 »
Hakikaten yanlış anlamisim öyle kastettiysen. Bununla da kaza yapsak ne olacağı malum deyince golf de guvenliksiz. Dağılır dedin sandım.

Yok be abi ben orda ne olacağımızı Allah bilir babında sölemek istedim hani sen kaza yapma yeterki die demiştim ;)

Çevrimdışı ilhan_GOLF IV

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 01 Mart 2014, 10:12:01 »
Kazasız belasız cezasız günler arkadaslar.. Kaza geliyorum demez ama hernekadarda iyi şöförümde desek aracımda saglam desek de kaza geliyorum demiyor ya bi anlık kararsızlıkla yada karsındakinin dikkatsizligi sonucu yasanan onca kazalar..

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 01 Mart 2014, 10:30:57 »
Yalnız iste orada tevekkül etmeden önce biz kendi tedbirimizi almalıyız. Evde yangin var. Kalkıp sondurmeye çalışmak veya kacmak lazım kaderde yanmak varsa deyip oturmaya devam etmemek lazım.

Araç alirken de güvenlik hususunu göz ardı etmemek lazım.  Ama tabi vade geldiyse kagittan bir araba da sursen tank da sursen is olacagina varır.