Gönderen Konu: Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım  (Okunma sayısı 42165 defa)

Çevrimdışı SerkanAraz

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf IV
Ynt: Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım
« Yanıtla #14 : 19 Şubat 2014, 23:55:52 »
Aracınızın filtrelerini,bujilerini,hatta baskı balatayı güzelce elden geçirin.17 jant zaten dezavantaj ancak SR motorlar aksine
düşük devirde tork verir 8v olduğundan,bizim 16v ler 4000 sonrası açılıyor.Dediğiniz kadar kötü ise sizin
araçta bir sıkıntı var muhtemelen.

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Seat İbiza Tdi
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2014, 00:02:18 »
Teşekkür ederim ilginiz için, 15 polo jantı buldum, benimkiyle değiştirsem mi kararsızım.
Açık hava filtresi var, ses var görüntü yok misali :)

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2014, 00:16:06 »
Ne broadwayi ya en krali gelsin broadwayin o kadarda kucumsemeyin 105 yada 102 hp lik guc var altinizda arabada gidiyor gitmiyor degil kalkisi o kadarda hantal degil ara hizlanmalari zayif geliyor o kadar. Baski filtre falan bakim yapin. Acik hava filtresinide sokun orjinal devam edin. Giderkende gittigini hissettirmiyor araba

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt:
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2014, 00:22:27 »
Broadway mi o kadarda değil ya :) sizin aracta sorun vardir jantlar agir ve replikaysa cok farkediyor performans.

Tapatalk

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2014, 23:41:39 »
Teşekkür ederim ilginiz için, 15 polo jantı buldum, benimkiyle değiştirsem mi kararsızım.
Açık hava filtresi var, ses var görüntü yok misali :)
eskileri napacan? ben kışlık için arıyom.bulabilirmiyiz temiz kara jant da olur.

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2014, 23:46:11 »
Şuan jant+lastik alacak durumum olmadığından ya böyle kullanacam, ya da sağlam 15 veya 16 jant lastik bulabilirsem takas edecem.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2014, 23:49:31 »
Şuan jant+lastik alacak durumum olmadığından ya böyle kullanacam, ya da sağlam 15 veya 16 jant lastik bulabilirsem takas edecem.
iyi bakalım denk gelirse artık seneye bu saatten sonrada kar yağacağa benzemiyor zaten kışlık lastikleri aldım jant bulana kadar yaz geldi.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı karizma67

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 21 Şubat 2014, 19:14:08 »
Golf 4 hantal bi araba kardeş. bende daha önce palio vardı ışıklarda herkese kafa tutardım, seri bi araçtı ama bu biraz emekli aracı gibi şehir içi performans olarakta, yakıt olarakta pek iyi değildir. Ama şehirler arası tadına doyamazsın, pedalı yapıştır, yaslan keyfine bak. kızak gibi gider. Kısacası biraz daha oturaklı bi araba, dinamik ve seri kullanıcılar için hayal kırıklığı...
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2014, 19:25:45 »
Golf 4 hantal bi araba kardeş. bende daha önce palio vardı ışıklarda herkese kafa tutardım, seri bi araçtı ama bu biraz emekli aracı gibi şehir içi performans olarakta, yakıt olarakta pek iyi değildir. Ama şehirler arası tadına doyamazsın, pedalı yapıştır, yaslan keyfine bak. kızak gibi gider. Kısacası biraz daha oturaklı bi araba, dinamik ve seri kullanıcılar için hayal kırıklığı...

Benim kafama takılan konu acaba benim aracta bi sorun mu var diyeydi, anladığım kadarıyla bu aracların özelliği bu, demekki kafaya takmamak gerek, alışıyorum zaten,
Normalde yavaş giden birisiyimdir, fakat ışıklarda birden fırlarım 100-120 km'ye çıkınca devam ederdim, önceki Seat'ımla, fakat şimdi ışıklarda sağdan kuzu kuzu gidiyorum :)

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2014, 21:35:06 »
motorun bakımlarını vaktinde yaptır.şu an için de bujileri değiştir.açık hava filtreyi söküp kutu içi performans filtresi taktırın bence.tabi baskı balata ve yağıydı filtresiydi.önemli unsurlar.bir de kalkışlar için söylüyorum mesela araç manuelse bizim araçlar debreyaj yukarda kavrıyor diğerlerine göre,alışmak da gerek  :tamamdir

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2014, 22:04:08 »
Bence tek sorun aracın ağırlığı...bide bu motoru pasatta jetta da kullandılar

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2014, 23:06:17 »
tabi onlar kasa olarak daha ağır ama passatta falan 1.8di diye biliyorum motoru ???

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #26 : 21 Şubat 2014, 23:09:53 »
bizim motorun aynısı var...passat,jetta,audi A3 ve A4 te de kullanıldı...

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt:
« Yanıtla #27 : 21 Şubat 2014, 23:35:37 »
Passat b5.5 b6 kasada bile var bu motor ben 2010 b6 kasa passat kullanmistim hic siritmiyordu ama motor yeniydi araba 1400kg  12.000km deydi gayet guzeldi yeni olmasininda etkisi var sanırım suan gitmiyor denen arabalar bi dyno ya ciksa 102hp nin kac hp si kalmıştır oda var :)

Tapatalk