Gönderen Konu: yardımcı olucak biri varsa çok sevinirim  (Okunma sayısı 1980 defa)

Çevrimdışı tanjuk39

• Profili Görüntüle
yardımcı olucak biri varsa çok sevinirim
« : 27 Şubat 2014, 01:07:30 »
arkadaşlar öncelikle merhaba herkeze  forumda baya dolaştım keyifli herkeze yardımcı olabilcek bilgiler var öncelikle bunlar için teşekkur ederim.3 ay önce 99 comfort golf 4 aldım arabada hiçbir sorun yoktu.Sadece sağ ön kapı otomatik kitlemiyor ve açmıyordu.Son 1 haftada başıma şu olay geldi.Aracımda sonradan öğrendiğim cobra marka alarm var Şuan çalışmıyor.Ustaya götürdüm komple söküp atıcaz başka marka alarm takıcaz düzelcek dedi Bugun ben biraz araştırdım kumandasının pilini söktüm yeni taktım tekrar kodladım gün içinde eskiye döndü baya sevindim ancak gece yine çalışmıyor kumandadan kesinlikle ne kapılar açılıyor nede kapanıyor anahtarla kapıları açılıyor sadece ayrıca anahtarlada açınca bazen alarm kendi kendine ötüyor içerden bi aparatı var onunla susturuyorum ayrıca şöför koltuğunun kapısındaki kapa aç düğmelerine bastığımda mesala kapıları kitlemesi için basıyorum arka kapılar kitleniyor tekrar açılıyor bazen bırını kıtlıyor diğeri açık kalıyor merkezi kilit sistemimi bozuldu alarmdamıbi sorun var yoksa o bozuk kapımı sistemi bozdu anlamadım yardımcı olabilcek biri varsa şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Ynt: yardımcı olucak biri varsa çok sevinirim
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2014, 01:27:42 »
Sadece tahminimi söylüyorum. Senden onceki sahibinde konfor beyni arizalanmis ve merkezi kilit sistemi devre dışı kalmış olabilir. Uzaktan Kumanda ve merkezi kilidi yeniden kullanmak icin de bu alarm takilmis olabilir. Alarmin kumandası bir tarafa anahtar ile kilitlediginde nasil oluyor.

« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 02:08:06 Gönderen: TEYOLOGY »
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı tanjuk39

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2014, 01:47:45 »
şöför tarafından sadece şöför kapısını kapıyor sağ ön kapıdan kapadığımda tüm kapıları kitliyor bozuk kapı hariç

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2014, 12:45:22 »
 :-\
very interesting (çok ilginç)
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 12:45:36 Gönderen: dirgin »