Motor silk gibi ürünler genelde aracın motorunda aşınmalar oluştuğunda faydası olan katkılar... Çok ürününü kullanan arkadaşlarım var.. Sebebleride 100bin i devirmiş ve LPG kullanan motorlardaki yağ eksiltme ve üfleme gibi sorunları minumuma indirmek için kullanıyorlar... 5 TL den 50TL ye kadar garip garip markalar var.. Benim aracım 290bin KM de ve ne yağ eksiltme nede üfleme var, benden önce rektefe görüp görmediğini bilmiyorum ama ben bu katkı malzemesinden 1 kere kullandım ve pişman oldum.. Aracımın motoru başlarda ralatma olmuş gibi hissettirsede 300-500km sonra sanki zorlanmaya başladı ve yağı değiştirmek zorunda kaldım şimdi huzurlu sessiz bir şekilde devam ediyorum...
BorPower ile ilgili yakınımda bir gözlem yaşamadım sadece nette uzun süredir araştırma yapıyorum.. BorPower da en ilgimi çeken unsurlar NANO ürün olması ve aşınmayı önleyici bir sistem olması.. Çoğu tecrübeli kişi bu ürünün motor ömrünü uzatması için kullanılmasını öneriyor. Yani BorPower kullanıcam aracım yağ yakıyordu gene yakıyor yada üfleme yapıyordu hiç faydası olmadı gibi yazılanlar ürünü kötülemek için yanlış düşünceler...
Yapılan çoğu testler sıfır araçlar üzerinde yapılmış ve bunların doğrultusunda aracın yakıt ve hareret değerleri göz önüne alınmış...
Ben aracımda castrol magnatech 10/40 kullanıyorum ve bu yağıda baya araştırdım bu yağdada birçok zengin karışım var ve motor korumasında baya faydalı ve katkı malzemesine ihtiyaç duymuyorum ama motorunda sorun olan kişilerin çoğu Motorsilk gibi ürünlerde yağ yakmanın ve üflemenin azaldığı konusunda hemfikirler...
BorPower ı ise sadece motorum ömrü açısından düşünmüyor değilim ama biraz daha tecrübe edinilmesini bekliyorum..