ben hakan 32 yasındayım.şimdilik erzurumda yaşıyorum. aslında ben mk2 hastasıyım. evlenmem akabinde çocuğum olması sebebiyle mk2 bagajı yetmeyeceğinden polo classic aldım.sırf vw ve aft motor yüzünden. ilk baslarda arabamın tipini beğenmediğimden sırf altımda araba olsun diye aldım. sonrasında aracın performansı yüzünden tipinede alıştım. 3000 devirden sonraki o homurtu, yaşına göre beklemediğim ataklık ve hızlanma yüzünden seviyorum arabamı. 2 senedir kullandığım arabam arada naz yaptı. ateşleme bobini yüzünden çekiciyle sanayi yolu, yağ buhar hortumu delinmesi, kürbürtör kapak contasından yağ eksiltme, -20 de kapıların donması sonrası kilit göbeklerini teker teker söküp yağlamam, bir gün 2, 4 ve geri vitese atamamam yüzünden sanayide vites burclarının değişmesi gibi küçük masrafları oldu. yazlık kışlık sıfır lastikler, atiker tüp takılması, triger set değişimi, yağ, fren balatası, bujiler, yeni teyp, opallörler, çocuk koltuğu derken 2500 tl extradan masrafım oldu. ama beni uzun yolda hiç üzmedi. erzurum-izmir arası iki kere gezerek gittim. erzuruma vardığım gün ateşleme bobini yandı. yani arıza yaparken bile beni düşünüyor. sanırsam oda beni seviyor:)