Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Biraz kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Bir de neden Landirenzo tercih ettiniz ?
hayırlı olsun uyumlu taktırmanız muhtemel magnezyum subabınızn ömrünü artırır. Yanacak diye korkuyla sürmeyin, olan zaten olacak ekonominize bakın. Şehir içinde 25-28kuruşlara düşeceksiniz. 1000km de yaz aylarında ekstra 10-15tl kış aylarında 25-50Tl benzin tüketeceksiniz.1-LPG amortismanı kısadır Aracınız min 1000Tl değer artırdı. 2-kalan 1000TL 1senede 10.000km de çoktan çıkmış olcak. 3- 60.000de yansa bile 5.000tl minimum karın 1200üne subap taktıracaksınız artık yanmayacak.4- korkmayın gönül rahatlığı ile binin, E5lerin geneli böyle honda,mazda, opel...
Uzmanlar yorumlarında kaliteli bir montaj ve kalibrasyon sübapları eritmez demiş ama,mesela gittim aldım 0 astrayı BRC taktırdım.Nerden anlayabilirim herşeyin düzgün yapıldığını.
Metin landi renzo 2011 üzeri 50bin km altındaki 1.6 opellere lpg yi motor kaskosuyla takıyor sakarya da yapan bayi var tabi işin önemli kısmı potansiyel arızalar zaten 2 yıl 30-40 bin yapınca ortaya çıkıyor