Gönderen Konu: Spor Yay alacağım Öneri Yardım Lütfen.  (Okunma sayısı 13422 defa)

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
Spor Yay alacağım Öneri Yardım Lütfen.
« : 26 Şubat 2014, 23:55:50 »
Merhaba arkadaşlar  17'' scirocco jantı aldım eibach 50 mm spor yay düşnüyüorum sahibn.cm da baktım ama orjinal olup olmadıklarına güvenemiyoruma alabileceğim bir site önerebilirmisiniz. yada daha uygun fiyata ama işimi görebilecek marka yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
Ynt: Spor Yay alacağım Öneri Yardım Lütfen.
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2014, 00:00:18 »
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/eibach-vw-golf-iv-helezon-spor-yay-prokit-45879435
Tavsiye edebilceğim satıcı.Daha önce bikaç kez ürün aldım arkasında ürünlerinin.Sahibindenden daha garantili alışveriş oluyor gittigidiyorda hem  :tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2014, 12:36:37 »
takma canım kardeşim pişman olursun.bende var altı deyip duruyor yere daha önceki sahibi takmış çıkartacam para lazım çıkaramıyom

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2014, 13:52:29 »
takma canım kardeşim pişman olursun.bende var altı deyip duruyor yere daha önceki sahibi takmış çıkartacam para lazım çıkaramıyom

o basık görüntüyle araca verdiği zarar ve size verdiği rahatsızlık kıyaslanırmı bilmiyorum zaten amörtisörler takır tıkır bide spor yay bence hiç bulaşma.
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 27 Şubat 2014, 14:00:38 »
hepinize teşeküür ederim arkadaşlar.ibrahim dirgin kardeşim senin yayaların markası ne eğer eibach ise ben alırım onları :D spor yay takmadanda jantın hiç bir anlamı yok ama öyle değilmi ben tam yere basık istemiyorum ve konforu en üst noktada tutmak için kaliteli bir yay almak istiyorum.

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 27 Şubat 2014, 17:05:04 »
Zevkler ve renkler isine giriyo yine bu is.hem goruntu isteyip hem konfor kimse beklemesin zaten he beklicek olan zaten verir 4 bini air yaptirir ister yerde ister gokte gezer.o yuzden her aracta var bu yay takildiktan sonra konfor bozuklugu ben memnunum cok dikkatli gezen kisilere tavsiye ederim.
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #7 : 27 Şubat 2014, 17:28:43 »
Bi de yayı orj.amortisörlerle kullanmamak lazım.bu sefer de ek masraf açılmış oluyor.Kadir'in de dediği gibi zevk-renk meselesi bi konu.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 27 Şubat 2014, 19:08:20 »
Zevkler ve renkler isine giriyo yine bu is.hem goruntu isteyip hem konfor kimse beklemesin zaten he beklicek olan zaten verir 4 bini air yaptirir ister yerde ister gokte gezer.o yuzden her aracta var bu yay takildiktan sonra konfor bozuklugu ben memnunum cok dikkatli gezen kisilere tavsiye ederim.
kardeşim senin aracında 50 mm lik mi var fotoğraf paylaşırmısın merak ediyorum 5 cm mi 3,5 cmm mi alsam de düşünüyorum lastik jantım yarın geliyor

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 27 Şubat 2014, 19:09:20 »
Bi de yayı orj.amortisörlerle kullanmamak lazım.bu sefer de ek masraf açılmış oluyor.Kadir'in de dediği gibi zevk-renk meselesi bi konu.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konuyu açarmısın kardeşim :) birde amartisörmü alacağız şimdi

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2014, 20:49:33 »
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/yeniden-jazzblue-mk4-golfum-t34498.0.html
Benim aracın detayları burda 3,5 luk yay aldım ben çok büyük bir marka almadım yayı kesceğim için burda resimdeki yaylarda 2 bakla kesmiştim bu alman arabaları düşmüyo polom vardı onda da aynı sıkıntı vardı şimdi 2 bakla daha kestin yani anlıcağın önlerden 7 cm düşüktür şuan ama anca hoş bir görüntü oldu diyebilirim bizde 2 araç olduğu için çok kötü durumlarda babamın aracını alıyorum  :tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2014, 20:59:45 »
ya orjinal amortisörlerin üzerine spor yay kullanılmaya başlandıktan sonra zamanla ön takımlara zararı olduğunu duymuştum.benim de bu şekilde bir planım vardı ancak vazgeçtim.sanıyorum yay-amotisör sertlik olayı kısacası.spor yaylar oldukça sert ve orjinal amörtisörler de olması gereken koşulları sağlamıyor.biraz daha araştırmak lazım,ille de kafaya koyduysan biraz daha para biriktirip amortisör de al derim ben  :tamamdir

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2014, 21:01:18 »
Çaresiz  derdimin sebebi belli  :D Koni
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2014, 22:43:32 »
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/yeniden-jazzblue-mk4-golfum-t34498.0.html
Benim aracın detayları burda 3,5 luk yay aldım ben çok büyük bir marka almadım yayı kesceğim için burda resimdeki yaylarda 2 bakla kesmiştim bu alman arabaları düşmüyo polom vardı onda da aynı sıkıntı vardı şimdi 2 bakla daha kestin yani anlıcağın önlerden 7 cm düşüktür şuan ama anca hoş bir görüntü oldu diyebilirim bizde 2 araç olduğu için çok kötü durumlarda babamın aracını alıyorum  :tamamdir
maşallah kardeşim çok güzel olmuş aracın allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin yolun trabzona düşerse haberleşelim :) yakında bende öncesi ve sonrası fotoğraflarını atacağım hayırlısı