Gönderen Konu: Spor Yay alacağım Öneri Yardım Lütfen.  (Okunma sayısı 13421 defa)

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
Ynt: Spor Yay alacağım Öneri Yardım Lütfen.
« Yanıtla #14 : 27 Şubat 2014, 22:45:14 »
ya orjinal amortisörlerin üzerine spor yay kullanılmaya başlandıktan sonra zamanla ön takımlara zararı olduğunu duymuştum.benim de bu şekilde bir planım vardı ancak vazgeçtim.sanıyorum yay-amotisör sertlik olayı kısacası.spor yaylar oldukça sert ve orjinal amörtisörler de olması gereken koşulları sağlamıyor.biraz daha araştırmak lazım,ille de kafaya koyduysan biraz daha para biriktirip amortisör de al derim ben  :tamamdir
araştırıyroum sabah akşam bu siteden çıkmıyorum koni amortisör öneriyorlar ama oda pahalı kararsız kaldım açıkcası...

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2014, 23:23:24 »
hepinize teşeküür ederim arkadaşlar.ibrahim dirgin kardeşim senin yayaların markası ne eğer eibach ise ben alırım onları :D spor yay takmadanda jantın hiç bir anlamı yok ama öyle değilmi ben tam yere basık istemiyorum ve konforu en üst noktada tutmak için kaliteli bir yay almak istiyorum.
valla bilmiyom ki benden önceki sahibi takmış kullanacağın yol düzse eğer sıkıntı yok ama kasis falan geçemiyom bizim buralarda her 500-600 metrede bir kasisvar nasıl geçiyom bide sen gör sanki yere ben sürtüyomgibi geliyor.kasisler çok yüksek tofaşa göre mübarek  :)

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 27 Şubat 2014, 23:29:05 »
maşallah kardeşim çok güzel olmuş aracın allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin yolun trabzona düşerse haberleşelim :) yakında bende öncesi ve sonrası fotoğraflarını atacağım hayırlısı

Valla aslında geçen trabzon garage buluşmasına niyetlendim de fırsat olmadı birde ekonomik durumum uymadı.Ama ara ara geliyorum oralara seviyorum trabzonu  :D Sende aynı kardeşim samsuna gelirsen haberleşelim mutlaka  :tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 28 Şubat 2014, 00:13:08 »
 :tamamdir :tamamdir :tamamdir
takip

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 28 Şubat 2014, 15:38:54 »
Valla aslında geçen trabzon garage buluşmasına niyetlendim de fırsat olmadı birde ekonomik durumum uymadı.Ama ara ara geliyorum oralara seviyorum trabzonu  :D Sende aynı kardeşim samsuna gelirsen haberleşelim mutlaka  :tamamdir
inş. kardeşim bafrada yerimiz var sende birde olsa geliyoruz bu arada jant lastipğğim geldi birazdan paylaşıyorum

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Şubat 2014, 15:40:45 »
jant lastiğim bugün geldi taktırdım ve çok güzel oldu arabayı photoshopta bastım :D bu yakınlıkta bir spor yay takmam lazım :))) yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 28 Şubat 2014, 15:41:30 »

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 28 Şubat 2014, 17:02:38 »
Plaka iyimis Kadir Gül adina :) hayirli olsun guzel jant cc janti sanirim
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı ilhan_GOLF IV

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 28 Şubat 2014, 17:19:11 »
hayırlı olsun güzel olmus kazasız belasız kullanımlar inş.lah
bu sekilde gayet basık duruyor  :tamamdir spor yaya gerek yok gibi .. bende aldgımda üzerinde spor yaylar vardı inan çok muzdaribim..

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 28 Şubat 2014, 17:40:34 »
Plaka iyimis Kadir Gül adina :) hayirli olsun guzel jant cc janti sanirim
aynenn KG :)) evet cc jantı saoll

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 28 Şubat 2014, 17:41:14 »
hayırlı olsun güzel olmus kazasız belasız kullanımlar inş.lah
bu sekilde gayet basık duruyor  :tamamdir spor yaya gerek yok gibi .. bende aldgımda üzerinde spor yaylar vardı inan çok muzdaribim..
eyv. saol ben photoshopta bastım aracı şuan okdar alcak değil bu seviyeye getirmem lazım :))

Çevrimdışı yusufss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 28 Şubat 2014, 17:50:21 »

maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun bu jantlar 18 gibi duruyo  lastik ebatları nedir ?

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 28 Şubat 2014, 18:17:57 »
Valla dostum bu basikligi bulman icin benim kadar basman lazim gibi :)  soylim 5lik yay kurtarmaz gibi :D
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı grafikart61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 28 Şubat 2014, 18:56:01 »
maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun bu jantlar 18 gibi duruyo  lastik ebatları nedir ?
aminn 205 45 R17 kumho sport lastikler