ya orjinal amortisörlerin üzerine spor yay kullanılmaya başlandıktan sonra zamanla ön takımlara zararı olduğunu duymuştum.benim de bu şekilde bir planım vardı ancak vazgeçtim.sanıyorum yay-amotisör sertlik olayı kısacası.spor yaylar oldukça sert ve orjinal amörtisörler de olması gereken koşulları sağlamıyor.biraz daha araştırmak lazım,ille de kafaya koyduysan biraz daha para biriktirip amortisör de al derim ben
hepinize teşeküür ederim arkadaşlar.ibrahim dirgin kardeşim senin yayaların markası ne eğer eibach ise ben alırım onları spor yay takmadanda jantın hiç bir anlamı yok ama öyle değilmi ben tam yere basık istemiyorum ve konforu en üst noktada tutmak için kaliteli bir yay almak istiyorum.
maşallah kardeşim çok güzel olmuş aracın allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin yolun trabzona düşerse haberleşelim yakında bende öncesi ve sonrası fotoğraflarını atacağım hayırlısı
Valla aslında geçen trabzon garage buluşmasına niyetlendim de fırsat olmadı birde ekonomik durumum uymadı.Ama ara ara geliyorum oralara seviyorum trabzonu Sende aynı kardeşim samsuna gelirsen haberleşelim mutlaka
Plaka iyimis Kadir Gül adina hayirli olsun guzel jant cc janti sanirim
hayırlı olsun güzel olmus kazasız belasız kullanımlar inş.lahbu sekilde gayet basık duruyor spor yaya gerek yok gibi .. bende aldgımda üzerinde spor yaylar vardı inan çok muzdaribim..
maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun bu jantlar 18 gibi duruyo lastik ebatları nedir ?