Gönderen Konu: Arkadaslar askere gidiyorum tecıll bozuldu aracım satılıkdir bilginiz olsun  (Okunma sayısı 10312 defa)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt:
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2014, 22:42:33 »
Siz anlasin turgayla en iyisi yabanciya gitmesin

Tapatalk

Çevrimdışı onnurty

• Profili Görüntüle
Turgay bu fıyata pıyasa bu dırılıkde bu modelde golf buldun öpsün basına koysun ?? 22.000 ₺ dedım en oluru ona ses Seda çıkmadı  parayı denklestırıyor herhalde  :D

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
bu ses sistemi işini acayip fiyat koyuyormuş arabaya anlamadığım 2. eli dışarıda satsan 400 500 bilemedin 600 tl fark koyucak standart bi sistem sonuçta üzerindeki görüntülü teyp dediğin markası ne ne özellikleri var? kabloların markaları ne woofer arka taraf komple kapalı özel bi sistemmi kuruluda bu kadar fiyat çekiliyor ses sistemine anlamış değilim. aracin üzerinde ne varsa değeri yüksek gitmez yannda gider değer artırıcı bişey değil yani ses sistemi özel olmadıktan sonra.

Çevrimdışı golfvan38

• Profili Görüntüle
bende aynı renk 2001 cofort var dijital klima, 100.000 km kadar servis bakımlı şu an 125.000 de lpg li. 2500 tl hasar kaydı var ön çamurluk, far, tampon kayıtlarda çıkıyor. Başka sıkıntısı yok. İçinde görüntülü teyp vb. var, lastikler sıfır. Tüm bakımlkarı yapılı. balata, yağ. satayım dedim 21 veren olmadı

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
bende aynı renk 2001 cofort var dijital klima, 100.000 km kadar servis bakımlı şu an 125.000 de lpg li. 2500 tl hasar kaydı var ön çamurluk, far, tampon kayıtlarda çıkıyor. Başka sıkıntısı yok. İçinde görüntülü teyp vb. var, lastikler sıfır. Tüm bakımlkarı yapılı. balata, yağ. satayım dedim 21 veren olmadı

Araci sattiginiz yerde onemli marmara yada ege bölgesinde 1 hafta içinde satilirdi o araba.

Tapatalk

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Araci sattiginiz yerde onemli marmara yada ege bölgesinde 1 hafta içinde satilirdi o araba.

Tapatalk

Aynen. ya da Ankara Kayseri Konya gibi kalabalik veya vw seven sehirlerde.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.