Gönderen Konu: Arkadaslar askere gidiyorum tecıll bozuldu aracım satılıkdir bilginiz olsun  (Okunma sayısı 10310 defa)

Çevrimdışı onnurty

• Profili Görüntüle
Aracım en dolu modelidir  full+full
Her bir aksami tıkır tıkır calksmakdadır

Ilgilenen arkadaslar  bana burdan ulaşsınlar

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
birde model ve fiyatınıda yazsaydın bari ona göre bi değerlendiren olurdu ve daha hızlı olurdu satımişi hayırlı olsun inşallah.
 :tamamdir

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
şimdi mesajım yanlış anlaşılmasın maksadım aracını kötülemek değil. ama aracınla ilgili daha detaylı bilgi vermezsen ilan havada kalıyor. full+full deyince akla asr esp 8 hava yastığı çok fonksiyonlu direkyisonlu, sunrooflu, hız sabitleyicili, dijital klimalı otomatik vites 2004 highline geliyor.  :) en azından aracının modelini donanım paketini kilometresini ve aklındaki fiyatı yazarsan alıcılar daha çabuk ulaşır sana. sonuçta 15'e de golf 4 var 30'a da.  :tamamdir
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 00:23:52 Gönderen: TEYOLOGY »
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
şimdi mesajım yanlış anlaşılmasın maksadım aracını kötülemek değil. ama aracınla ilgili daha detaylı bilgi vermezsen ilan havada kalıyor. full+full deyince akla asr esp 8 hava yastığı çok fonksiyonlu direkyisonlu, sunrooflu, hız sabitleyicili, dijital klimalı otomatik vites 2004 highline geliyor.  :) en azından aracının modelini donanım paketini kilometresini ve aklındaki fiyatı yazarsan alıcılar daha çabuk ulaşır sana. sonuçta 15'e de golf 4 var 30'a da.  :tamamdir
:tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
konu silindimi anlamadım hata boya değişen km fiyat?
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı onnurty

• Profili Görüntüle
Aracım 176.binde olup boyası kazası yoktur bütün bakımları yapılmıştır yağı ve fıltleleri 173.binde değişti
Görüntülü ses sistemi mevcuttur
Sunroof  mevcuttur ve çalışır durumdadır
Farlar zenon. Sis farları mevcut 
Lastikler ve akü  yeni dir  garantileri hala devam etmektedir
Aracın yedek anahtarına kadar herseyı mevcuttur araç Sedef Jazz maviisidir
BRC marka sirali sistem vardir silindir seklinde
Isteyen  istediği ustaya göstere bılır
Daha da Şam'da kayısı arkadaslar
Fiyat ise 23.500 ₺ 
Pazarlık da sünnettir :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
pacific mi comfort mu? kaç model?

Çevrimdışı onnurty

• Profili Görüntüle
Dijital klima da jabası sonuçta 2001 model golf 4 Alman tanki daha ne olsun 2014 golf 8 satmıyoruz ki asr yokuş kalks destegı soruyorsun ???
Sınıfının en dolusu diyim belki anlarsin

Çevrimdışı onnurty

• Profili Görüntüle
Comfortline  2001 model

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
Dijital klima da jabası sonuçta 2001 model golf 4 Alman tanki daha ne olsun 2014 golf 8 satmıyoruz ki asr yokuş kalks destegı soruyorsun ???
Sınıfının en dolusu diyim belki anlarsin

ben sormuyorum ki sen söylüyorsun. yazımı tekrar okursan orada belirttim 2004 model highline golf mk4 araçta var bu saydıklarım. 2014 demedim.

sahibinden com'a bakarsan araçların yarısı full+full (+full ne demekse) öbür yarısı ise Türkiye'de tek. bu şekilde genel ifadeler kullanmak yerine öz ifadelerle aracın özelliklerini en basidinden üretim yılını yazması gerekir zaten satmak isteyen kişilerin. ben de sana bu noktada yönlendirme ile yardımcı olmaya çalışıyordum zaten. aslına bakarsan bu başlığın yeri burası da değil. satılık bölümü var bu işler için  ;)

Çevrimdışı onnurty

• Profili Görüntüle
Eyw kardeş

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
rica ederim abi.

Çevrimdışı 34ZD0555

• Profili Görüntüle
rica ederim abi.

:)

Tolga abi' nin söylemek istediği ( sen 24 yaşındasın adam 38 yaşında dikkat edersen) sitedeki arkadaşların araçlarında fabrikasyon koltuk ısıtma, kendinden kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü, xenon far, hız sabitleyici, 8 hava yastığı, tam ekran gösterge paneli gibi özellikler var.eğer aracı alırken size bu araç sınıfının en dolusu diye sattılarsa satan arkadaşın hatası.eğer farklı bir durum var ise sizin pazarlama hatanız.yazdıklarım yanlış anlaşılmasın benimde niyetim aracı kötülemek falan değil kesinlikle  buradaki arkadaşlar az çok araçların donanımı hakkında bilgi sahibidir bu şekilde açıklayıcı olmayan yazı ile aracı satmaya çalışıp özelliklerinden bahsetmez iseniz insanın aklında şüphe uyandırırsınız saygılar.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 08:31:33 Gönderen: 34ZD0555 »

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
dediğinin haricinde birşey yoksa 21 bin  aklında olsun ankaradan gelir alır dönerim.
abs siz olur bbs siz asla..