Gönderen Konu: 2003 GOLF 1,6 16V LPG NORMAL İKEN BENZİNDE TEKLİYOR. ACİL YARDIM BEKLİYORUM  (Okunma sayısı 3635 defa)

Çevrimdışı ENVER_KSK

• Profili Görüntüle
--------------------------------------------------------------------------------
Selam arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba  forumu  yaklaşık  bi iki aydır  takip ediyorum. Çok faydalı paylaşımlar oluyor. Bende  bir golf hastasıyım hayalimdeki arabayıda  aldım 3 ay kadar önce  2003 model metalikl renk bi pasific aldım   107.000 km.de   lpg taktırdım  daha sonra herhangi bi sorun yok  hersey iyi derken araç  benzinde giderken  gaz bittiğinde yada ilk çalıştırmalarda  tekliyor yüke  bindiğinde  ama lpg de canavar gibi  ben anlayamadım neden oluyor diye.*   Biirde  lpg ile alakalı oldugunu öğrendiğim motor arıza lambası ve ABGAS WERKSTATT yazısnı ne yaptıysam söndüremedim ben söndürtüyom   100 km sonra yine yanıyor. alıştım artık onada ama bu tekleme  moralimi  bozuyor. Bilgisi olan ve daha  önce  tecrübe edinmiş bir arakadaşımız varsa paylaşırsa sevinirim . Ayrıca 3 aylık bir golf kullanıcısı olarak  soruları  olan arkadaşlar olursa  cevaplayabilirim. TEŞEKKÜRLER.

Çevrimdışı ENVER_KSK

• Profili Görüntüle
GÜNCELLL

Çevrimdışı ENVER_KSK

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
enjektörler veya pompadan olduğunu düşünüyorum.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı enes06

• Profili Görüntüle
golflerde lpg takıldıktan arıza lambası yanmıyor genelde yeni taktırdığın için snrm bi kontrol et bağlantıları sönmesi gerek ayrıca yeni taktırdım dedi tüpü en az bi 1000 km yapıp yeniden gaz ayarı yaptırman gerek ondan snra tekleme kalmaz araba şu lpg ye alışma sürecince benzine bi anda geçince tepki veriyodur

Çevrimdışı ENVER_KSK

• Profili Görüntüle
1000 KM  dolduğunda lpg ayar yaptırtmıştım.Yani anlamadığım araç lpg ye geçince herşey gayet normal ama benzinde tekliyor. Bana sanayi yolu görünüyor anlaşılan.Çok üzmez inş. :(

Çevrimdışı ENVER_KSK

• Profili Görüntüle
Sorunumla ilgili bugün ustama  gittim aracı bilgisayara bağladık ve hiç bir arıza göstermedi. işin garibi  arabada bugün canavar gibiydi  hem benzin hem lpg de  Ama bu sorunun sebebinin araç  uzun süre lpg de çalıştığında  bi saatten sonra aracın ECU su  lpg beynini taklit eder hale geliyomuş o yüzden  yakıt harıtasını lpg deki gibi  girince  benzinde  saçmalayabiliyormuş.  bunun için bana  akü kutup başını  söküp en az 12 saat aracı çalıştırmamı söyledi  o zaman  aracı beyni  fabrika ayarlarına dönüyormuş sıkıntı kalmaz  dedi  lpg gecincede  sıkıntı olursa  ayar yaptır dedi.  şu anda bi sıkıntı yok ama hafta içi araca binmediğim bir gün bırakıcam. Öyle başına bu tarz bişi gelipte  sorunu  çözemeyen olursa diye paylaşmak istedim.

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
Sabah ilk calistirdiginda rolanti dalgali mi?

Nexus One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Motor haritasinin kendi kendine degismesi bana pek mantikli gelmedi. ???
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı ENVER_KSK

• Profili Görüntüle
Rolantide hiç bir sorun  yok.  o sorunun  boğaz kelebeğinin ayarınla ilgili olduğunu duymuştum.