Evet renk gayet hoş da camlara film ne kadar farklılaştırıyor hemen kazasız belasız cezasız kullanımlar :)yayları amortisörler ile birlikte mi değiştirdiniz? Bir de jantlar gayet güzel hiç ellemeyin bence.piyasada doğru düzgün jant yok.rotiform nue demişsiniz ben de beğeniyorum onları da '18 olucak o zaman?bi de mesela replika olmasa yeni gti ların 5 kollu jantlarına bayılıyorum ben GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet renk gayet hoş da camlara film ne kadar farklılaştırıyor hemen kazasız belasız cezasız kullanımlar :)yayları amortisörler ile birlikte mi değiştirdiniz? Bir de jantlar gayet güzel hiç ellemeyin bence.piyasada doğru düzgün jant yok.rotiform nue demişsiniz ben de beğeniyorum onları da '18 olucak o zaman?GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTesekkur ederim.amortisor yok ama aklimda en kisa zaman da takmayi dusunuyorum jant konusunda 17 nue buldum ama agirligi konusunda tereddutteyim
+1 16 lık alıcam gibi bunlardan ben yazın
Kardeşim o zaman da replika olmaz mı? Bi de almışken '17 almak lazım..valla zor işler, hep kafa karışıklığı GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin lensolar duruyi mu, ben onları sattın zanneduyorum.aslında jant orjinal olsa taban genişliği de uygun seçim olursa '18 bile yormaz gibime geliyor ama orjinal jantlar da çok para :/GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi