Yani insanlar Türkiye de alınlarına enayi yaftası yapıştırılsın istemiyor. Bunun sebebi ise yalancı ve dürüst olmayan satıcılar. Sonuçta yıllardır Boyalı parça olmasın, arabanın orjinalliği bozulmasın diye arabasını boyatmayıp orjinal diye satmaya çalışan bir mantıktan bahsediyoruz. Değişen meselesine girmek istemiyorum bile acı örneği ilandaki güzel araba. Umarım bu mantık gelişir. Ha birde şu pert olayını ben ezelden beri anlamadım anlamıycam. Arabada Pert kaydı var sa neden hala trafikte bu da ayrı bir muamma.
pert olayına bende sizle aynı düşüncedeyim
bide söyle düsünelim arkadaslar burda bikac yerde okumustum adamlar kapı panzoitini sökmüyor ki yok tırnakları kırılcak bidaha yerine oturmuycak orjinal gibi olmuycak ses yapacak diye. örnek veriyorum bide herhangi bir arabanın degişeni var gelin siz bu zaatlere arabayı satın
Güncel!!!
Hocam araçta yapabileceğiniz son rakam nedir. Malum ben bu arabayı alacağım satamayacağım yoksa ben hiç sorun etmem orasını bırasını benim için önemli olan şase+motor bunlar temizmi? Birde takas yaparmısınız hiç değişensiz polo 6n ile?
Site içi fiyat 18.000 TLSon fiyat!!!Güncel!!!
Peki Sen Bu Aracı Aldığında Bu Kadar Değişeni Boyanan Kısımları Olduğunu Biliyor muydun ?