Ben de siparişi verdim yakında gelir.Resül ün vermiş olduğu ilandan aldım.Nedense sadece 1 tane ilan var başka hiçbir net satış sitesinde ilan yok.ya bilinmiyor ya da kimse alıp satmıyor. Vag KKL-409.1 obd2 obd
Tüm özellikler:
Özellikleri:
* Fazla özellikli, ufak ve hafif.
* Yeni 7 PIN / SKC kodları VW/Audi/Seat/Skoda araba anahtarlarındaki mobilizer içine kurulu hırsızlık önleme sistemi (yeva üçüncü nesil hırsızlık önleme sistemi) ile eşleşir.
* Aynı anda üç veri akış seti gözlemleme.
* Yeni KWP-2000 protokol kontrol modülünü (2002 + Teves Mk60 ABS, 2004 + modüllerin birçoğu) çalıştırmaya erişim.
* Süper düzeyde yalıtım(>1000V)
Desteklenen modeller:
* Santana 2000/3000;
* Audi 100/200/80/90/A4/A6/A8;
* Era Superman; Polo
* Bora; Jetta; Beetle; Golf; Passat; SEAT; Small red flag;
* Diğer tüm kamu / Audi modelleri; 5051 tarafından Audi A6L, Speed Teng, Caddy, Touran, Octavia gibi CANBUS modeller desteklenmez.
Ürün işlevi:
* hata kodu okuma; hata kodu temizleme; veri akışı okuma; güvenlik erişimi; parça testleri; aracın tümünün taranması
* Aynı anda üç veri akış (12 tane içinden) setini gözlemleyebilme, dalga renk görüntüleme;
* KW 1281 ve KW 2000 için tam destek, KWP-2000 Kontrol Modülü (2002 + Teves Mk60 ABS ve birçok 2004 + modüller)’i çalıştırmak için yeni bir anlaşma yapılacaktır,
* Avrupa'daki herkesin Audi, Skoda ve diğer bütün kırmızı hattaki ithal ve yerel arabaları için OBD2 Ara birimi.
Ürün teknik özellikleri:
* Kablo Uzunluğu: 1.5m
* Araba tarafı: OBDII standart fiş
* PC tarafı: USB ara birim
* Kapalı devre yalıtımı: su geçirmez, anti-statik, sert ortamlara karşı dayanıklı
* Renk: Mavi
* Ürün Boyutu: 8.8 * 4.5 * 2cm
* Ürün Paketi Boyutu: 20 * 15 * 2cm
* Ürün Ağırlığı: 90g
* Ürün Paketi Ağırlığı: 100g