emre, süleyman kendisinin bu yağ temin ettiğini söylüyor. normalde dışarıda herkeste bulunmaz ama ben bulurum demek istiyor. heryere verilmiyor sanırım doğru ama bulunmuyorda değil bulunabiliyor bir şekilde. anladığım kadarıyla böyle demek istiyor süleyman
Yani sonuç ? piyasada bulunabiliyor mu bulunamıyor mu ? Bunu tüm yağ satıcıları ve piyasadaki etkin kişiler bilirki bu tür servise özel yağ vs bir durum sadece ticari bir satış pazarlama politikasıdır. İsterseniz size şöyle bir imkanda sunabilirim bizm amerikan menşei li bir firmamız var yağ aldığımız onların kendi laboratuvarlarında sevise özel dediğiniz ve piyasada satılan yağları analiz ettirebiliriz. Sonuçta yağ aynıdır sadece ambalajı farklıdır. Kaldıki istanbulda sadece 5 tane servis biliyorum ki açık yağ kullanıyorlar. Sanmayın ki servisler dört dörtlük yerler Bu yazdığım ayrı bir tartışma konusudur tabi.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. O yazan speclere inanmayın ben bizzat tutuşma sıcaklıklarını denettirdim shell hariç alayı yalan çıktı.
O yazan speclere inanmayın ben bizzat tutuşma sıcaklıklarını denettirdim shell hariç alayı yalan çıktı.
edincol yalancı değiller sadece kelime oyunu vs. ile yapılan ticari kazanımlar bunlar.
aha. eline sağlık Süleyman Bey. ben bunu dedim. bir örnekle kullandım adımız deterjancıya çıktı.
Eğer senin dediğin gibi olsaydı bankalar faizin fazini alamazlardı bu devletçe suç ama işin içine para babası şirketler girdiğinde o iş öyle olmuyor işte. Çünkü senin standartları belirleyen kuruluşun yani tse bu şirketin labaratuvarını denetleyecek ekipmana sahip değil Ne kadar komik değil mi o adam oraya ne yazarsa ona inanmak zorunda yani.
doğrudur erdincol çünkü biz cahiller hiçbirşey bilmiyoruz sizler hereyi bilen ulu insanlar iyiki varsınız