3 sene otomatik bora kullandım,4 ileri, 70k kilometreden 118k kilometreye kadar, ciğerini bilirim. bakımlı ve evveliyatı bilinen bir bora manuelle ha gayret aynı yakar
üstelik sürekli bahçeli kızılay trafiğine de giriyordu. ayda 1000 kilometresi taştı ve aracın hiç sıfırlanmamış "yaz" ortalaması 9.3 litre idi. fotoğrafları da duruyordu hatta.
arabadan arabaya çok farkediyor arkadaşlar,kullanımdan kullanıma da.özellikle otomatik vites maharet istiyor biraz.genelde kullananlar gayri ihtiyarı bas çek yaparlar aynı vites içinde, ışıklarda D konumunda bekler, arabayı akıtmak yerine akmayan trafikte gaz fren yapar.rampada ayağı gazda bekler.sabahları vites geç değişir, o sırada ayağı gazdan çekerek ya da manuel kullanarak vites atmak gerekir. benim 318 otomatik 143hp aracım 116 hp manuel 3.16ım ile aynı yakıyordu.
keza a6 quattro 2.4 v6nın fabrika verisi 16.1 litre, amcam yaktırıyordu 16 litre, ben yaktırıyordum 12.3 litre, araba sende kalınca yol bilgisayarı sapıtıyor der hatta bana hep .
o borayı hala ararım arkadaşlarım bile arar,sattığım adam bile çok güzel araba diye tekrar aramıştı.