Arkadaşlar Geçen Hafta Arkadaşıma 2003 Pasific aldık.(24 bine) Araç Klasik Pasific Özelliklerinde Sanruf Yok.Prins Tüp Var.Değişeni Boyası Yok Derler Ya Kız Gibi Diye Öyle Kmre 131 binde fiyatı normalmi arkadaşım soruyor.ben normal diyorum ama ona bazı galericiler fazla demiş.Bu arada araç otomatik vites.
benimde 2000 golf comfortline aracım var.Özellikleri aşağı yukarı aynı diyorum bana inanmıyor.Hatta benimki daha lüksü diyorum yok en lüksü pasific diyor (öyle sanıyor) motorları aynı diyorum benimki 16v diyor.(motorların üzerindeki kapak değişikliğine aldanıyor sanırım) 2 arac arasındakii farkları ve aldığımız fiyatı değerlendirirseniz seviniriz saygılar
Forumdaki bakımdan sonra özel msg atamıyorum burdan bilgi veriyim. 2004 model beyaz sanroof,hız sabitleyici (cc) karartmalı ayna ve yamur sensörü tesisatı çekili sadece karartmalı ayna takılcak.farları oem siyah tabanlı ve sisli (sis farı mercekli) yeni degiştirdim.Far anahtarını krom ön sis için olanı taktım.iç aksam oem koldayama,arka bardaklık,komple oem maun kaplama (vites topuzu,kapı kolları, sol cam açmanın oldugu yer,kültabagı teyp etrafı.Araç anahtarı 4tuşlu orjinal alrmını burdan çalabilirsin,ayrıca gene bu kumandadan 4 cam inip sanroofda dahil kapata bilirsin. jant olarak gmc marka 16inç jant var.araç 220km de 203km ye kadar uzunyolda kullanıldı ve kapalı grajda tutuldu.italyan marka lpg var ama markası bilindik degil.sag sol çamurlukda ve kaputun ucunda boya var.resimleri mevcut ama şaşesinde ve porya sacı diyorlar en ufak bişi yok.