Gönderen Konu: Anfi güç kablosu  (Okunma sayısı 6088 defa)

Çevrimdışı GolfBlack

• Profili Görüntüle
Anfi güç kablosu
« : 12 Mart 2014, 15:07:45 »
İyi günler arkadaşlar ben ali kahramanmaraştan katılıyorum foruma.. 1 ay önce golf aldım biraz iyileştirme adına ses sistemi montajı yapmak istiyorum dışarda yaptırmak istemiyorum kendim bizzat yapmak istiyorum dışarda yapanlar pek dikkat etmiyo nasıl olduguna.. benim problemim aküden anfiye gidecek olan güç kablosunu motor kısmından araç içine nasıl alcam bunu araştırdım bulamadım araç içine baktım herhangi geçebilecek bi yer göremedim daha önce bu kabloyu geçiren arkadaşlarım varsa eğer nerden nasıl geçirdikleri hakkında bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara.. tekrardan hayırlı günler dilerim.. 

Çevrimdışı YaLoVaLI

• Profili Görüntüle
Ynt: Anfi güç kablosu
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2014, 16:27:47 »
Kaputu açınca Direksiyonun hizasında hortum girişleri var kablolar felan var onun orda bide siyah conta var onu sok ordan geçir sonra orayı kapla hava almasın

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2014, 20:37:08 »
Bagajdaki çakmak soketinden alınır mı? Merak ettim...

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2014, 21:24:04 »
Bagajdaki çakmak soketinden alınır mı? Merak ettim...
alınır ama erir oradaki kablo zayıf yüksek elektrik geldimi aracın elektrik hattına zarar verir.

Çevrimdışı GolfBlack

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2014, 21:33:40 »
Yalovalı cevabın icin tesekkür ederim yarın bakacam söylediğin yere. Emirdede, Murder'in dediği gibi o akıma dayanacak bi amper akımı taşıyacak kablo tesisatı yoktur orada. Max 30 ampere dayanır çalıştırmaz mı çalıştırır ama araba icinde yangın tehlikesi oluşturur.  Tesisat Sigortaları genelde 60 amper ve üstü olur dayanıklı olması açısından. . Teşekkürler cevaplar için. .

Çevrimdışı GolfBlack

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2014, 14:19:47 »

yalovalı ilk resimde çerçeve içine aldığım parçadan mı bahsediyosun yoksa 2. resimde hangi kısımda bu söylediğin yer? yanlış bişey yapmak istemedim resimleyerek yardım almak istedim

Çevrimdışı YaLoVaLI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2014, 20:39:18 »
yo yo hortımların ora değil 2. resimn orda ben bi bakıyım resimlere neten bulursam yoluym o kısımlarda hattta soyle diyim sana kaput teli ile gaz telinin girdikleri yere bak ordan sokarsın ben kaput telinin ordan soktum

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #7 : 13 Mart 2014, 21:51:06 »
oralar değil hava filresini sökmen lazım 8v motorda kapalı orası aracın orjinal elektrik tesisatının geçtiği yeri bul. gaz petalının altında kapak var elektrik tesisatının kapağı delikli orayı sök yukarı doğru kauçuk kabloların etrafını kapatan bi yer görüceksin orayı tornavida ile yada sert kalın kablo ile ittirerek delip geçir kauçuk yapı amfi kablosunun etrafını saracaktır ve içeriye su alma gibi bi durum olmayacaktır. resimdeki yer başka bişey ora ile uğraşmayın