Dünyaca ünlü akaryakıt markası shellden benzin aldım arabam stop etmeye başladı benzin kirliymiş kelebeğimi ve enjektör uçlarımı kirletmiş ardından shellin başka bi istasyonundan 97 oktan benzin aldım arabayı pc ye bağlattık 87 oktan çıktı.Hem dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz hemde kazık yiyoruz buda bizleri LPG ye itiyor,kimse Türkiyedeki akaryakıtın kalitesini savunamaz bana,gene LPG masum kalıyor en azından art niyetli insanların elinde değil şuan sıralı sistemde aygaz marka LPG benzin kadar iyi gidiyor.2 yıldır toyotada kullanıyoruz gidişatında bi problem yok ufak tefek sorunlarda çıkartıyor olacak o kadar.Benzin 4 lira olursa kimse tutamaz beni LPG taktırırım.İlk başlarda dizel içinde dzel araba alınmaz diyordu ama şimd teknolojisi geliştirildi benzin kadar hatta ondan daha çok tercih ediliyor.Lütfen atgözlüklerimizi çıkaralım bu sistem sonradan takıldığı için bu kadar sinirleniyor bazı arkadaşlar,halbuki orjinal vw lpg li araç çıkartsa sorun olmaz herkes gider az yakıyor diye 0 ına 5-6 milyar fazla verip alır. Bu teknoloji mutlaka gelişecekki zaten sıralı olayı ile gelişti.Bırakında milletimiz bişeyler yapmaya çalışsın.