Ben kulaktan dolma bir bilgiyle yorum yazmadım.Fabrika çıkışı LPG li olan arabalardan haberim var hepsi de PASİF kalan arabalar.Geçenlerde komşumuzun LPG li doğanı patladı bundan bahsediyorum ben tam bil bilgiye sahibim demedim.Dİkkat ettiysen az-çok olarak belirttim.Yaşımdan dolayı tecrübesiz olabilirim ve bu yüzden bu forumdayım tecrübeli abilerimden bilgi almak tecrübelenmek için ben sadece kendi fikrimi beyan ettim kimsenin de zoruna gitmesin taktırın kardeşim arabanıza tüp tutupda taktırmayın diyecek değilim.Sadece kişisel görüşüm bu ve ne olursa olsun vazgeçmiyeceğim..Herkes istediği gibi kullanabilir arabasını kimseye bişey dediğimiz yok.Eğer LPG lüks arabalara takılsaydı tutupda Ferrarisine tüp takan adamdan arabasını geri almazlardı.Arabasını şahinle doğanla bir gören varsa taktırsın lpg.LPg li olan arabaların önü havada arkası yere sürtüyo ama.Komik duruma düşmeyim.
Saygılarımla
fabrikasyon LPG li araçlar PASİf araçlar diyosun iyice bi araştır ondan sonra yorum yap Jaguar pasif bi araç mi?? orjinal LPG li çikiyor?cryshler pasif bi araç dimi orjinal LPG li çikiyor?şimdi öncelikle LPG ile ilgili düzgün bi araştırma yap sen şahin doğan mi sadece LPG li sanıyosun? git bi benzinlikte dur bakıyım neler görüceksin? peşin düşünceli olma komik duruma düşüyosun bir kere herşeyden önce LPG tankı 18bar basınca dayanıklı olarak üretiliyor? bu nedemek biliyomusn?18bar ile sana su sıkılsa vucudunu ve önünde durduğun duvarı kaybedecek bi güç demek....hadi onu da geç küresel ısınmadan bahsediyoruz?küresel ısınmaya ençok ne sebep oluyor?araçlarda kullanılan yakıt..LPG kötü bi tercih olsa emin ol evlerde kullanılmaz dı...
haa sen şuna karşi çikiyor olaiblirsin 200 milyar ver porsche al git LPG taktır....ama herkesin kendi zevki kendi fikri sen km başina benzinde 1ytl yakarsan ben 500ykr yakarım sen hafta sonları arabayla gezersin ben hergün işime giderim..