Meganı satmamdaki en büyük neden yakıt konusundaki cömertliğiydi
:D 1.4 motor benzinliydi aracım km de 50-55 kuruşdan aşağı yakmıyordu aracı ilk sahibinden full orjinal 52 bin km de aldım taş gibiydi yani anlıcağınız ama ne hikmettir hiç derdi bitmedi durup dururken elektronik beyin mi ne varmış bunda bir gün ansızın strata bastığımda çalışmadı o beyin yanmış hiç bişey yokken 2.900 tl ye onu değiştirdim hadi dedim olur arada öle şeyler bu sefer sürekli hararet yapmaya başladı hiç yoktan ortalama 500-600 tl de bu şekilde sorun çıkarttı ve en sonunda canıma tak etti zaten çıkarttığı sorunlar yüzünden 5000 tl borçlanmıştım 21.000 tl ye sattım hatta benden alan kişide şuanda satmaya çalışıyor sahibindende ilanı arabanın bilmiyorum hepsimi böledir yoksa benden mi kaynaklanıyo ama renodan inanılmaz soğudum herneyse borcu harcı ödedikten sonra elimde 15.000 tl para kaldı onlada bu poloyu aldım 13.000 tl ye ortalama 700 tl de sağını solunu düzelttirdim çok vuruk kırık vardı önceki sahibi bayan olunca
böle serüven yaşadık şuan araçtan çok memnunum ortalama 30 kuruş yakıyor zavoli lpg takılı tekrardan hoşbuldum sağolun varolun