necmettin bey, arkadaşlarımın hepsi daha tecrübeli ve takip ettiğim kadarı ile size çok iyi komfigrasyonlar sundular. ben yazınızda çocuğunuz olacağını okudum Allah bağışlasın, kendimden örnek verecek olursam arabam olmadan önce tüm arekadaşlarımın ses tesisatlarını bizzat yaptırmıştım okdr ses dilisi idim halada öyleyim çok iyi bir ustam var eski dostumdur herkese yapmaz çünkü hazır malz. kullanmaktan nefret eder...
yapıma gelirsek arkadaşlarımın da dediği gibi pionner ana ünite (benimki deh2300ub kendinden amfili o yüzden arkaya 600 watt oval takabildik) sonra orj. pandizotu eve bıraktım ve kendi mdf dışı bel vermemesi için sunta lamdan arkaya pandizot yaptı bagaja çocuk arabası koyduğum için mıknatısların pandizota sıfır olması amaçlı yükselticiler yaptı kablolar tek parça lehimlendi ve pandizot döşemesi içerisine alındı pamdizorun uz kısımları orjınalındeki gibi silindirik derler monte edildi bagaj kaldırma lastikleri kanca ile monte edildi bagajı açtıgında pandizot da kalkıyor ve arkadan o kesik kabak gibi kötü hoparlör görüntüsü hiç olmuyor bebek arabasınıda pusetide istediğimiz gibi koyabiliyoruz. bagajımız çocuk malz. için çok küçük zaten çocuk varken wofer olmadığı halde ben teybin bass ını bile -2 yapıyorum (onlar herşeyimiz bizim farketmeyeceğiz kadar ses bass onun kulağına zararlar verebilir ondan sonra poloyu benzin döküp yaksalar neye yarar) bayağı uzadı kafa şişirdimse affola kısaca toparlarsak önler orj. gayet iyi ses hoparlörü arka mdf üstü 600 lük pionner TS-A6994S gayet başarılı (aracıma binen bir arkadaşım sesi açtığımda "hani woofer koymayacaktın?" demişti
o derece yani... anfi woofer yok, gerekde yok! ama ana ünite iyi olacak
sonra resimde ekleyebilirim.