Gönderen Konu: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri  (Okunma sayısı 23019 defa)

Çevrimdışı abdullahçam

• Profili Görüntüle
Ynt: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2014, 13:43:11 »

pioneer dvh 765 dvd görüntülü teyp

ingizliz yapımı fli 16 cm hoparlir kendinden tvitli streo lu

600 w sony xplod oval hoparlör

vibe tivitır

jbl subwofeer 1200w kabinli

roodstar 2000w amfi

sonuç mu muhteşem ses ve net ses koltuklar masaj işlevi görüyor  :tamamdir

BENDEKİ bunlar kardeşim fikir olarak
GrEeN MaChİnE

Çevrimdışı necmettinarabaci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 18 Mart 2014, 14:03:06 »
subwoofer i nereye koydun?? bagajın yarısını kapatmıştır o..

Çevrimdışı abdullahçam

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 18 Mart 2014, 14:20:36 »
subwoofer i nereye koydun?? bagajın yarısını kapatmıştır o..
yok kardeşim çeyreğini aldı 20 cm lik o
GrEeN MaChİnE

• Profili Görüntüle
Ynt: Ynt: Ynt: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri
« Yanıtla #31 : 19 Mart 2014, 23:11:04 »
necmettin bey, arkadaşlarımın hepsi daha tecrübeli ve takip ettiğim kadarı ile size çok iyi komfigrasyonlar sundular. ben yazınızda çocuğunuz olacağını okudum Allah bağışlasın, kendimden örnek verecek olursam arabam olmadan önce tüm arekadaşlarımın ses tesisatlarını bizzat yaptırmıştım okdr ses dilisi idim halada öyleyim çok iyi bir ustam var eski dostumdur herkese yapmaz çünkü hazır malz. kullanmaktan nefret eder...
yapıma gelirsek arkadaşlarımın da dediği gibi pionner ana ünite (benimki deh2300ub kendinden amfili o yüzden arkaya 600 watt oval takabildik) sonra orj. pandizotu eve bıraktım ve kendi mdf dışı bel vermemesi için sunta lamdan arkaya pandizot yaptı bagaja çocuk arabası koyduğum için mıknatısların pandizota sıfır olması amaçlı yükselticiler yaptı kablolar tek parça lehimlendi ve pandizot döşemesi içerisine alındı pamdizorun uz kısımları orjınalındeki gibi silindirik derler monte edildi bagaj kaldırma lastikleri kanca ile monte edildi bagajı açtıgında pandizot da kalkıyor ve arkadan o kesik kabak gibi kötü hoparlör görüntüsü hiç olmuyor bebek arabasınıda pusetide istediğimiz gibi koyabiliyoruz. bagajımız çocuk malz. için çok küçük zaten çocuk varken wofer olmadığı halde ben teybin bass ını bile -2 yapıyorum (onlar herşeyimiz bizim farketmeyeceğiz kadar ses bass onun kulağına zararlar verebilir ondan sonra poloyu benzin döküp yaksalar neye yarar) bayağı uzadı kafa şişirdimse affola kısaca toparlarsak önler orj. gayet iyi ses hoparlörü arka mdf üstü 600 lük pionner TS-A6994S gayet başarılı (aracıma binen bir arkadaşım sesi açtığımda "hani woofer koymayacaktın?" demişti ;D o derece yani... anfi woofer yok, gerekde yok! ama ana ünite iyi olacak :tamamdir sonra resimde ekleyebilirim.
usta resimlerini bekliyorum :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 polo 1.6 a.c
« Yanıtla #32 : 20 Mart 2014, 01:04:29 »
resimler geldi...

teyp seçerken usb ve aux girişli olmasını tercih edin ben navitech 5" hd navigasyon aldım ama en çok multi media sistemi olarak kullanıyorum kendime ve oğluma ait dosyalar oluşturdum sadece ben olursam bana ait kliplerle bangır bangır dolaşıyorum,oğlum olursa onundosyadan çizgi filmleri oluyor koltuğundan izleyip duruyor çok kullanışlı ileride böyle bir uygulama için alt yapı olur  :tamamdir
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı mmtcn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 20 Mart 2014, 02:35:48 »
abi valla tebirkler :)

Çevrimdışı bluerose1

• Bir gün mutlaka...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 1.6 8v Type 6N PUG RCZ Asphalt 200THP Manuel
« Yanıtla #34 : 20 Mart 2014, 09:47:02 »
Hızlı ve çocuklu süper ;D
Red Machine!!!

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 20 Mart 2014, 10:06:08 »
Abi mükemmel olmuş :) resimdekilerden başka birşey de yok sanırım araba? hani bass önlere takılan kolonlar falan?

daha önce de demiştim acemiyim diye yanlış anlama lütfen ama bu iki kolon yetiyomu? duru ses alabiliyomusun? ve önlerdeki orjinal kolonları iptal mı ettin?

Çevrimdışı mmtcn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 20 Mart 2014, 10:23:01 »
Abi mükemmel olmuş :) resimdekilerden başka birşey de yok sanırım araba? hani bass önlere takılan kolonlar falan?

daha önce de demiştim acemiyim diye yanlış anlama lütfen ama bu iki kolon yetiyomu? duru ses alabiliyomusun? ve önlerdeki orjinal kolonları iptal mı ettin?
duru sesten kastınız eğer şarkının içindeki insan sesi ise comenant alın yok ben şarkıdaki ince tiz ses istiyorum diyorsanız tweeter alın .

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 20 Mart 2014, 12:30:55 »
abi valla tebirkler :)
teşekkürler kardeşim.
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 20 Mart 2014, 12:31:57 »
Hızlı ve çocuklu süper ;D
ya çok güldüm, eyvallah ;D ;D
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 20 Mart 2014, 12:40:04 »

yok kusur olmaz nedemek, önkapılardaki orj kolonlar var göğüs üstünde zaten orj. twetırları var ben onlardan çok memnunum, ek olarak teyp değişti resimlerde gördüğün pandizot ve arka kolanlar yapıldı hepsi bağlı teybe ön-arka balansı olarak arka hoparlörler +3 olarak daha daha fazla sesli ayarlandı... durum bu üstat sese yabancı olmayan biri olarak konuşuyorumki temiz işcilik iyi sızdırmazlık ve nereye ne koyacağını bilen biri ile çalışırsanız aile babası olarak woofer a gerek kalmadığını sesi açtığınızda anlarsınız, bekar olsam yinede düşünebilirdim yine istersen ön kolonları falan resimleyeyim ama sendekinin aynısı yani?? fazla resim kirliliği olmasın diye eklemedim.
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 20 Mart 2014, 12:44:03 »
duru sesten kastınız eğer şarkının içindeki insan sesi ise comenant alın yok ben şarkıdaki ince tiz ses istiyorum diyorsanız tweeter alın .
mehmetcim arkadaşın nedemek istediğini ben anladım sanırım o "sesi biraz fazla açarsam ses birbirine girermi acaba?" korkusu taşıyor,
necmettin kaliteli malz. ile öyle birşey söz konusu olmaz benim prensibime teybi ne alırsan hopr.de o marka al ve ikisine bahsettiğimiz 1. sınıf malz. olsun. :tamamdir
_-OĞLUM ve POLOM-_

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 20 Mart 2014, 12:54:03 »
a
mehmetcim arkadaşın nedemek istediğini ben anladım sanırım o "sesi biraz fazla açarsam ses birbirine girermi acaba?" korkusu taşıyor,
necmettin kaliteli malz. ile öyle birşey söz konusu olmaz benim prensibime teybi ne alırsan hopr.de o marka al ve ikisine bahsettiğimiz 1. sınıf malz. olsun. :tamamdir

evet, bahsettiğim şey de tam olarak buydu.

bu olay benim hoşuma gitti, bu ay kredi kartlarını patlattım  ama önümüzdeki ay Allah nasip ederse sendekilerin aynısından bir takım da ben alacağım:)