Gönderen Konu: golf 4 ilk çalıştırmada stop etme sorunu  (Okunma sayısı 8789 defa)

Çevrimdışı gurescıyım

• Profili Görüntüle
golf 4 ilk çalıştırmada stop etme sorunu
« : 18 Mart 2014, 12:55:23 »
arkadaşlar slm benim aracın ilk çalıştırmalarda 5- 10 sn sonra sürekli stop ediyor etmesede geri geri gelirken durmak için debriyaja bastığımda da çok sıklıkla stop ediyor sitede baktım kimisi boğaz kelebeği temizliği diyor kimisi hava akışmetresi borusu çatlak fazla hava geliyor bantla diyor kimisi adaptasyon yaptır diyor bunların çoğunu yaptım acaba diyorum şuan yakıt  [benzin] az çoğunluklada benzin hep bitik durumda oluyor acaba benzin az diye mi stop ediyor fikri olan var mı ayrıca 40 liralık benzin 1.5 ay zor yetiyor

Çevrimdışı golfvan38

• Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 ilk çalıştırmada stop etme sorunu
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2014, 13:05:02 »
araç lpg li ise iyi bir lpg ayarı yapptır. Diyeceksinki benzinde yapıyor. Stop ettikten sonra yanma odasına lpg gidiyor, ilk çalışırkende benzinde başlayınca araba mallaşıyor. Veya stop etmeden önce benzine al öyle stop et sabah birdaha bak

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2014, 17:03:53 »
demekki yapamamıssın kardesim bence çünkü ilk bogaz kelebegini temizledikten sonra en azında 2-3gun calısması lazım normalde yani stop olmaması lazım hava akıs metresini degerlerini ölçtür bence
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı ibrahimm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2014, 01:34:15 »
devir sensörünü kontrol ettir derim çünkü motoru çalıştırdığında bozukluk yapıyorsa ondan birde yolda giderken kesiklik yapıyorsa anlarsın hafif tekleme misali ama bilgisayara bağlatıp ta kontrol ettir bence

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2014, 08:55:20 »
Arkadaşlar benimde aracım son 2 haftada 4 kez bunu yaptı.Özellikle sabah ilk çalıştırmada araç çok sarsıntılı çalışıyor ve 30 sn falan sonra stop ediyor,2. kez çalıştırdıktan sonra bir sıkıntı yok,birde sarsıntılı çalışırken ortalık benzin kokuyor resmen;nedendir acaba?

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2014, 02:00:01 »
Golf4'te ben de yaşamıştım birkaç kez.  >:(

İlla ki sorun budur demek istemiyorum ama benzin deposunda mutlaka benzin bulundurun. Özellikle benzin ışığı yanmayacak kadar hatta biraz daha fazla olsa iyi olur.  :tamamdir Bu araçların benzin pompalarının hassas olduğunu söylemişti bizim usta. Bir de senelerin çamuru balçığı deponun dibine çöktüğü için pompa rahat çalışamıyor benzin dipte olunca.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #6 : 11 Kasım 2014, 08:46:27 »
ışık yanmıyordu ama benzinim azdı,50 liralık aldım bakalım bidaha yapacak mı?