Gönderen Konu: korktuğum başıma geldi..  (Okunma sayısı 10546 defa)

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
korktuğum başıma geldi..
« : 18 Mart 2014, 16:40:07 »
Arkadaşlar merhaba gecen gün akşam park ettim aracı alışveriş için gittim tam kapıdan çıktım şu nalet olası sıfır çizen beyaz şahinlerden bitanesi kaydı geldi vurdu arabaya yakalayamadım plaka aldım ancak uğraşmak istemedim. hiç boya yoktu ancak burayı napcaz ne kurtarır boyatmalımıyım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
Ynt: korktuğum başıma geldi..
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2014, 16:44:25 »

« Son Düzenleme: 18 Mart 2014, 17:30:20 Gönderen: tugaysaban »

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2014, 16:54:37 »
arabayı kaldırmayıp polis cagırsaydınz vurdu kactı diye en azından masrafı sizden cıkmazdı
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt:
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2014, 17:04:39 »
Yapman gereken direk polisi arayip rapor tutturmaktı polis arac sahibine telefonla ulaşır ve karakola cagrir adam gelir rapor tutulur. Onun sigortası senin hasarini karşılar. Biz bu sekilde yapmistik kuzenin arabaya vurup kactiklarinda.gecmis olsun ama boyle durumlarda cepten odemek hic mantikli değil senin sucun yok hasarin be kadar bilmiyorum ama neden cebinden veresinki?

Tapatalk

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2014, 17:07:31 »
Yapman gereken direk polisi arayip rapor tutturmaktı polis arac sahibine telefonla ulaşır ve karakola cagrir adam gelir rapor tutulur. Onun sigortası senin hasarini karşılar. Bi
z bu sekilde yapmistik kuzenin arabaya vurup kactiklarinda.gecmis olsun ama boyle durumlarda cepten odemek hic mantikli değil senin sucun yok hasarin be kadar bilmiyorum ama neden cebinden veresinki?

Tapatalk
Konu çok uzun rapor tutuldu ancak onu beklemeden o sinirle ben buldum adamı inanın ne karakol memurlarını nede kendimi o adamla muhattap etmek istemedim. Hasar çok değil ama nedense foto ekleyemiyorum

Çevrimdışı t.alp

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf mk4 TDI- Golf mk5 TDI
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2014, 18:12:42 »
çok bişey yok gibi görünüyor şaşmazda fatih kaporta var vakumla eskisi gibi olur çizik kalır sadece boyasız madem aracınız kurcalamayın derim ben

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2014, 18:33:09 »
çok bişey yok gibi görünüyor şaşmazda fatih kaporta var vakumla eskisi gibi olur çizik kalır sadece boyasız madem aracınız kurcalamayın derim ben
Şaşmazda bi kaç yere gittim boyanmalı dediler resimde bi kaç detau gözükmüyor dediğiniz yer tam nerde acaba

Çevrimdışı t.alp

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf mk4 TDI- Golf mk5 TDI
« Yanıtla #7 : 18 Mart 2014, 18:43:10 »
2.Cadde 2558.( Eski 35) Sokak No: 13 Şaşmaz 0 532 234 89 10 ben gidin derim boyasız hallederler daha kötü haldeki kapıyı yaptırdık zamanında

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 18 Mart 2014, 18:44:32 »
Tamam teşekkür ederim uğrucam inş

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2014, 19:19:44 »
Benimde başıma geldi geçenlerde üstelik çarpıp kaçan belli değil.boyasız yaptırdım ama iz kaldı çok can sıkıcı gerçekten geçmiş olsun.piyasadaki ön yargı yüzünden boyada yaptıramadım

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2014, 19:46:49 »
Benimde başıma geldi geçenlerde üstelik çarpıp kaçan belli değil.boyasız yaptırdım ama iz kaldı çok can sıkıcı gerçekten geçmiş olsun.piyasadaki ön yargı yüzünden boyada yaptıramadım
Abi benimki kadar varmıydı ve nekadar iz kaldı ben boyatadabilirim eğer çok iyi olmuyorsa

Çevrimdışı rkn_vw

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 4
« Yanıtla #11 : 19 Mart 2014, 00:45:52 »
Hocam gecmiş olsun öncelikle :( kımseyı yadırgadıgımdan degil ama ankarada şahin görünce yol verceksın fazlada yaklaşmıycaksın :( fotolarda belli oluyo cıddı var aslında gecen aylardada benım başima geldi aynı şekılde adam gerı gerı gelırken benım boyasız aracıma vurdu ben satmaya kadar gıttım bı an sogudum aracdan aynı şekılde benım aracda gümüş gri nereye gıttıysem boyancak dedıler sonunda bı yer buldum rengi tek ora tutturdu  tabı bundan önce başka bı usta boyadı kapımı benım kapım 3 kere boyandı :( bılıyosun sedef olayı var gümüş grıde benden sana tavsıyem adam gıbı usta bul yada olmadı benım araca bı bak boyanan kapıya eger ıcıne sınerse senın aracıda aynı ustada yapdırırız tekrardan cok gecmiş olsun ...
« Son Düzenleme: 19 Mart 2014, 00:47:46 Gönderen: rkn_vw »

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #12 : 19 Mart 2014, 10:30:57 »
Abi benimki kadar varmıydı ve nekadar iz kaldı ben boyatadabilirim eğer çok iyi olmuyorsa

boya dalgalanmaları kalıyor bu şekilde,birde böyle hafif hafif göçükler kalıyor,taş izi gibi..Benimkinde hem altta hem üstte hasar vardı yüksek bir araç çarpmış heralde.Çok sövdüm saydım ama;ALLAH onunda malından çıkartsın çok dua ettim.
« Son Düzenleme: 19 Mart 2014, 10:36:56 Gönderen: emirdede »

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #13 : 19 Mart 2014, 11:43:27 »

boya dalgalanmaları kalıyor bu şekilde,birde böyle hafif hafif göçükler kalıyor,taş izi gibi..Benimkinde hem altta hem üstte hasar vardı yüksek bir araç çarpmış heralde.Çok sövdüm saydım ama;ALLAH onunda malından çıkartsın çok dua ettim.
amin