ARKADAŞLAR MERHABA, ELİNDE 99 MODEL POLOYA UYGUN TEMİZ YOLCU TARAFI HVALANDIRMA IZGARASI OLAN VARMIDIR? BAŞKA İÇ AKSAM PARÇASI OLAN VARSA İLGİLENİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Orjinal cikma alabilirsin benimde orta konsol çerçeveye ihtiyacım var elinde olan varsa ilgilenebilirim
Benim aracımdaki yolcu tarafındaki aynı ızgara da açık konumda kalmış devamlı üflüyor acaba tamir edilirmi nasıl sökülüyor arkadaşlar bilen varmı??
orjinal çıkmanın sağlamını zor bulursun mlum uzun zaman sonunda illaki bir iki yerinde çatlak ya da kırılma vardır.muadili ürün al yan sanayiden orjinali kadar sağlam ben aldım uzun süredir kullanıyorum görünüş olarak pek fark yok.100-150 arası satıcıya göre bulursunuz google ilanlardan arayın.
Dostum kolay zor değil.önce üstten ince tornavida ile hafif kastır geriye doğru,istersen başka bir tornavida ile destek ver tırnakları artırırsın.ancak çok dikkatli ol açarken kıranlar çok.ben hepsini soktum iç kısıma bir baktım tüm parçalar kapaklar klipsler içeri düşmüş.yenilerini almama gerek kalmadı.belki düğmesi iç kısıma düşmüştür.
Aynen kardes bugun sordum 200 tl dedıler orjınal cıkmaya , yıpranmıs plastık parca montaj sırasında kırılırsa gıttı 200 tl ! sıfır alalım dedıgın gıbı ,pekı montajını nasıl yapıcaz zor mu yoksa oto elektırıkcıye mı gıtmek lazım yardımcı olabılır msın
Valla cok yardımcı oldu bos vaktimde alıp Yapıcam sonucu yazarım
Hadi bakalım kardeşim Allah yardımcın olsun takıldığın yerde sor elimden gelen yardımı yaparım.