size tavisiyem anfiyi subwoofer a göre alın. 1000 watt sub. alırsınız 400 rms lik yanınada gidip tesisatçıya 1000 watt değilde 400 rms lik bir sub. için anfi istediğinizde ona göre verir. ayrıca en önemli olanı ise ana ünite olan teyp. teybiniz ne kadare iyi olursa o kadar kaliteli ses alırsınız. tabiki gidip milyar para harcayınca 30 liralik kabloda takılmamalı
sesi nasıl istiyorsunuz buda çok önemli. müzikte insan sesine çok önem veriyorsanız compenantlarınız çok iyi olmalı. yok bana sadece bas vursun kafa ağrıtın diyorsanız alın bi tane kabinli subwoofer tamam
tabi şarkıdaki ince ritimler daha önemli diyorsanız 80 90 liralık tweeterlardan alın. bana kalırsa kabinli bas herzaman daha iyi ve tok vurur. bende 1000 watt 400 rms pioneer 306c var (efsane olarak geçiyormuş) ben çok temiz 2.el aldım arkasında sansui marka 700 watt anfi var ses içerde çok hoş hatta bagaj kapağı oynamaya başladı. fakat müziği subwoofer a baktığımda sanki çalışmıy gibi. anfi ufak geliyomuş 10da 1ini çalıştırıyomus kabının. bende anfi arayışlarındayım