far düğmelerinin olduğu kısmın ışıkları uzun zamandır yanmıyodu.. sökmeye karar verdim ve patlamış olan ampülünü değiştirdim..
öncelikle park ve farları yakmaya yarayan düğmeyi kendimize doğru çekerek çıkarıyoruz.. daha sonra düğmenin altında komple gövdeyi tutan yaylı bir tırnak var.. onu yukarı doğru ittirerek alttan tornavida yardımıyla gövdeyi çıkarıyoruz..
arkadan fişlerini çıkardıktan sonra gövde söküme hazır hale geliyo.. gövdenin yan tarafında üçer tane tırnak var . onları da tornavida yardımıyla çıkardıktan sonra üst kısımdan çekerek üst kapağı çıkarıyoruz ve karşımıza iç kısım çıkıyo..
iç kısımdaki elektronik kartı da yukarı çekerek çıkarıyoruz.. burda iki adet led var.. birisi sadece far düğmesini aydınlatıyo.. diğeri komple gövdeyi.. daire içine aldığım ampülü alt tarafa doğru çevirip çıkararak çıkarıyoruz.. ampülün ayakları alttan lehimli. ayakları söktükten sonra elektronilçiden aynısından bi ampül aldıktan sonra tekrar alttan lehimliyoruz ve yerine takıyoruz ve söktüğümüz gibi takıyoruz..
takarken ampülün dışına geçen ve ışığın yeşil olmasını sağlayan klıfı takmayı unutmuşum. bu yüzden benim ışıklar sarı oldu.
sonuç
sonuç.