Kapı çıtalarını sökmek hem zahmetli hemde riskli bırakın kalsın.Sis farlarınız nasıl bilmiyorum ama tamponu sökmenize gerek yok plastiklerini yerinden çıkartın sis farlarının soketlerini sökün götürün eve temizlik mi boya mı ne isterseniz yapın.ben şahsen öyle yapıyorum.Araç laci ise sarı folyo olur.siz yine de sis farlarının resmini aracın resmini bir koyun farazi hesaplar yapmayalım daha faydalı olur.
abi formda yeni olduğum için resim yüklemesini bilmiyorum ama hallederim kısa zamanda ama bildiğim kadarıyla orjinal sis farı genel olarak tüm pololarda dikkat ederim aynı sis farları
şimdi bi yuvarlak sis farları var onlar orj.değil bir de kare hella var onlar orijinal... hella sökülmesini bilmiyorum tampon illaki gerekli mi ama yuvarlaklar için bu geçerli değil.sök bakaliti gelsin.
karelerden abi ama sıkıntılı arka tıpa olmadığı için şasesi bazen deymiyor sönüyor bazen yanıyor.diyorum yuvarlaklardan al tak sonra diyorum orjinali güzel diye bilmiyorum ne yapacağımı
Kareleri kullan ya da yuvarlak kullan zevk senin.yuvarlağın sökülümü kolay montajı da... Ayrıca kareleri söküp yuvarlak almak istediğin zaman talip olurum ben o şase işini bi şekilde çözdürürüm.
abi valla yuvarlaklar hoşuma gitse canın sağolsun ama orjinali bi başka duruyor bu melette (:
Nasil sis fariysa piyasa da yok, olsa da takimi nerdeyse 250 lira GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Abi cercevesiz farlar gordum 120-130 TL araliginda. Yoksa gorduklerim dolarmiydi GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi