Benim kelebek hortumu çıkardıktan sonra bozuldu öncesinde gayet sağlıklıydı ben başıma gelen olay üzerine hareket ederim bi arızayı tecrübe ederim biraz da sordururum ortak bir karara varıp uygularım.kimse anasının karnından vw ustası olarak doğmuyor servise başlayan usta da orada pratik yapıp iş üzerinde tecrübe kazanıyor.belki de zamanı gelmişte olabilir ama benim arızam peşpeşe geldi ben heryeri herşeyi söktüm temizledim yeni parçalarla orjinalleriyle yeniledim öncesinde aracım saat gibiydi herşeyini gününden önce yapardım sadece yakıt koyar giderdim.O zaman sırf yakıt emisyonu için olmuş olsaydı gaz kelebeğinden hemen sonra takılıp filtreden gelip kelebekten geçen hava emisyonunu buhar ile tamamlayıp emme odasına göndermek için uygulanamazmıydı.neden hava emisyonunun borudan sonra ilk başladığı yere bağlandı yağ buhar hortumu.??
Hocam öncelikle emisyon, dışarı atmak demektir. Örneğin egzoz emisyonu, yani egzozdan dışarı atılanlar gibi.
Daha önceki mesajımda karter havalandırmasının amacını bildiğim kadarıyla söyledim.
Bu hortumun bağlantısı neden dediğiniz yere yapılmış bir bilgim yok.