Oo semih arsiv baya iyiymis ust taraftan sokup birde kontrol edeyim. Buz kullanici isimli polocuyada tesekkurler icimi karattti :D
Aslinda tam olarak istedigim sey klimanin yanindaki tusa basinca nerdeki parca ne oluyor. O zaman belkide istegime ulasicam. Ve sonuc olarak isteklerim deneme yanilma ile cozulecek.
estafurullah yanıltmak veya kötü bi amaç güderek soylemiyorum bilgilendirmek amacım
semih abinin yükledigi resimler 6n 1,6 8v aracın parça goruntusu
dikkat edildiyse o goruntude fan alttan biniyor ama salih beyin attıgı parça goruntusunde fanın durus pozisyonu yandan dik konumda bağlantılarıda farklı salih beyin attıgı resimde aslında az cok cıkardım yerini ama yinede ulaşmak problem daha dogrusu benim oraya girecek alet edavatım yok parçayı kaldıran motor tam okla gosterdigim yerde bağlı yada tam karsısında çözmek için gormek lazım goremedim ben elimle yokladım ama gormeden olmuyo
hava akısını kesen parça tam burda bizim araclarda ama 1,6 larda farklı bi yerde demekki gorunmuyo zaten polen filtresini kaldırdıgında kapagı gorursun acık konumdadır. aslında benimde canımı sıkmıyo degil bakcaz bi hal caresine