hepinize teşekkür ederim valla elime 1250 tl para geçti bağlatmasam para afedersiniz ama p*ç olucaktı yıne benzıne gıdıcektı dedim hazır para varken taktırayım.
-sağolsunlar işçilikleri çok iyi kaputu kaldırdığımda enjektörleri görmesem sorucaktım lpg nerde diye
-lpg ye uyumlu bujiler nasıl oluyo daha 2 ay önce bujı bujı kablosu değiştirdim tekrarmı değiştiricem :/
-yakıtı bilmiyorum henüz arabayı bırakırken 20 lira gaz parası aldılar gaz ayarı yapıcaklarmış hala onunla geziyorum
-enjektörler kırmızı. özellikle sordum dedim siyah enjektör varsa ondan takıverin fazla para tutarsa vereyim diye usta atikerde siyah enjektör diye bişey yok dedi (ne kadar doğrudur bilmiyorum) bi problem yaşarsan biz buradayız zaten 2 yıl garantisi var dedi. garanti süresi ne kadar dedm bekletilmemek için söküp takana kadar dedi
zaten ellerınde her parçadan fazla fazla bulunduryolarmış bende oyle diyince bişey demedm.
dün gece çok fena korktum
kontağı açınca en solda bi ışık yanıyor ben onu nedense enjektör diye hafızaya atmışım. kontağa basıyorum 1 km gitmeden o ışık yanıp sönüyo sinirlerim bozuldu dedim heralde araba lpg yi yemedi. allem ediyorum kallem ediyorum çıkamadım işin içinden. gece 1 de herkesi de arayamıyorum doğal olarak. artık patronu aradım gel bi bakıyım dedi gittim yanına bi baktı bu arabada su yok dedi
ne alaka dedim enjektörle su diye biraz tartıştık git bak bakıyım o ne ışığı dedi bi baktım hararette aynı işaret var kaputu kaldırdım su seviyesi min. 1.5 2 cm kadar altında suyu koyunca ışık söndü. içimdeki ürperti kesildi, sonra
allahtan hararet 90da kaldı yukselmedı. birazcık çok konuştum sanırım k.bakmayın kafa şişirdiğim için