Gönderen Konu: Golf 4'e 18'' Nue Atmayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Olur ?  (Okunma sayısı 9577 defa)

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
Ynt: Golf 4'e 18'' Nue Atmayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Olur ?
« Yanıtla #14 : 29 Mart 2014, 01:16:31 »
bu arada bbs CH on mk4:

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
replika jant takınca söylenen problemler illaki olacaktır. golf4 hiç kullanmadım replika jantla ama polo 6R bluemotion'a replika GTI jantı takılıyken kullandım. Sanki gaza bastıktan 2 saniye sonra motor anlıyormuş gibiydi. Aşırı şekilde hantallaşmıştı araba. birde şöyle bir durum var sırf görsel için hayatınızı tehlikeye atmaya gerek yok. Aynı şey sadece jant için geçerli değil. Bu sıralar airride işi fazlaca moda ve yolda giderken hava boşaltan arabaları duyuyoruz :) iyi görünsün diye herşeyin kalitesizini kullanarak araba yapmak yerine orijinal malzeme kullanıp 1 tane işlem yapmak çok daha mantıklı bence. NUE takmak yerine orijinal BBS CH takıp keyif sürmek çok daha mantıklı olacaktır. Zaten o NUE'leri getiren firma replika jantların büyük çoğunluğunu türkiyeye sokup birde kaliteli malzeme satıyormuş heryerde reklamını yapan bir firma. Jantların alman üretimi olduğunu vurgulayıp orijinalmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Ama jantların takıldığı araçlara bakarsanız büyük çoğunluğunda ET değerlerinden dolayı ön jantlar dışarıda duruyor.
katiliyorum kesinlikle arkadasim aracina 17" jant takti poloda yasadiginiz duyguyu bnde yasadim ki direksiyon vs acayip sertlesti hizlanmasida kotulesti.piyasada jant firmalari gunumuzde moda neyse onun cakmasini piyasaya suruyor jettaya taktilar 18 nue jantin gobeginde rotiform yerine pdw jant yaziyor arti kolunun birindede komik :) ne alirim ne takarim :) bu arada bbs ch varsa biyerde bizde alalim bu kadar kolay degil onu bulmak diye dusunuyorum ustune jant tanimam. Cakma bbs kullanan arkadasim 30 kmyle kaldirima carpti karpuz gibi acildi guvenlik hususunu atlamayalim

Nexus One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı sinanakman0693

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 29 Mart 2014, 13:09:29 »
nue'den vazgeçiyorum peki bbs ch yerine bbs rs2 taksak nasıl olur ? tam bir alamancı tarzı yapsam 17'' beyaz bbs veya düz bbs nasıl olur sizce ?

Çevrimdışı kadir5590

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 29 Mart 2014, 13:15:51 »
Ben kullanıyorum  :D 30-40 km eksik giderim diye keyfimden vazgeçemem he konfor yok evet kafadan biiraz bastığım için esnemiyor zıp zıp takılıyorum ama insanların ilgi odağı olmak yetebilir bazen. ben tavsiye ederim golf 18" gayet iyi kaldırıyor  :tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 29 Mart 2014, 16:08:32 »
faceden irtibata geçiyorum sizinle hemen  :D

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 29 Mart 2014, 23:24:48 »
nue'den vazgeçiyorum peki bbs ch yerine bbs rs2 taksak nasıl olur ? tam bir alamancı tarzı yapsam 17'' beyaz bbs veya düz bbs nasıl olur sizce ?

rs2 18 takılı golf4e de bindim. orijinal 15lerden çok bi farkı yoktu :) gayet iyi bir jant. ama 18ini takın. çok daha iyi görünecektir.

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 29 Mart 2014, 23:25:27 »
katiliyorum kesinlikle arkadasim aracina 17" jant takti poloda yasadiginiz duyguyu bnde yasadim ki direksiyon vs acayip sertlesti hizlanmasida kotulesti.piyasada jant firmalari gunumuzde moda neyse onun cakmasini piyasaya suruyor jettaya taktilar 18 nue jantin gobeginde rotiform yerine pdw jant yaziyor arti kolunun birindede komik :) ne alirim ne takarim :) bu arada bbs ch varsa biyerde bizde alalim bu kadar kolay degil onu bulmak diye dusunuyorum ustune jant tanimam. Cakma bbs kullanan arkadasim 30 kmyle kaldirima carpti karpuz gibi acildi guvenlik hususunu atlamayalim

Nexus One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:tamamdir :tamamdir kesinlikle. kolay bulunan bi jant değil ch ama imkansızda değil.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2014, 00:28:22 »
izmirde buldum bbs 17 bakalım yarın arıyacam pazarlığa tutuşcam :)