Gönderen Konu: Vites kolu bosalmasi sorunu...  (Okunma sayısı 17184 defa)

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
Vites kolu bosalmasi sorunu...
« : 28 Mart 2014, 19:06:13 »
Herkese Selamlar,

Bu aksam araci park ettigim yerden cikarken biraz acele ediyordum sanirsam vites kolunu biraz fazla sert kullandim ya da olacagi varmis zamani gelmis. Birden vites bosa cikti ve vites geri viteste kaldi geriye gidiyor arac ileriye gitmiyor filan.

Sorun sanzımanın uzerindeki vites kollarıninin birlesim yerinden cikmasi yani bu 2 kolu tutan plastigin kirilmis olmasi. Uzun ugraslar sonucu bant ve kablo bagi ile gecici olarak yapip eve kadar gelebildim.

Basina gelmis olanlara veya fikir verecek olanlara sormak istedim. Degistirmisken komple bu kollari mi degistirsem yoksa sadece bu plastik parca degisse yeter mi. Kesinlikle yedegini de alacam o ayr ikonu :) Cunku o plastikten olsa direk takip yoluma devam edebilirdim.

Çevrimdışı gökhanpolizei

• Profili Görüntüle
Ynt: Vites kolu bosalmasi sorunu...
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2014, 19:12:14 »
gecmıs olsun öncelıkle kardeşım aynısı benım basıma geldı o plastik parça kırılmıstı vıtes takılı kaldı o plastık parça sanırım vıtes secıcı mı ne. onu degıstırmıslerdı cok fazla bır mıktar tutmadı dıye hatırlıyorum

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2014, 19:23:03 »
evt muhim birsey degildir fiyati da yapilmasi da kendim de yapabilirim buyuk ihtimal. Ama dedim orasi ile ilgili bir sorun yasamisken baska bisiylere daha mi baksam can sıkıcı birsey cunku. Orasi cok gozume takiliyor o kollar cok hassas cok dandik gorunuyor gozume.

Çevrimdışı gökhanpolizei

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2014, 20:09:24 »
yok aslında bayagı saglamlar cunku  yapıldıktan sonra bayagı oldu bı sıkıntı cıkarmadı

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2014, 08:43:44 »
bu parcalarin adi ne diye geciyor bilen var mi ?

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2014, 16:16:04 »
bu resimdeki noktayi herkesin kontrol etmesini oneriyorum. Yolda kalmak istemeyen varsa bir baksin, yolda kalmanin disinda daha stabil vites gecisleri icin oranin bakimi sart. Ben yaptirdim ve vites gecisleri daha bir rahat oldu.

Bilginize ;)