dostum 1.6 passat b5.5 kasada var,yani 2001 ve üstü. 20bin liralık b5.5 olmaz, olamaz. üstelik vadeli.
motor 200de 500 yapar mı konularına girmiyorum bile hiç araba var araba var.
arabayı anlatıyorsun ama adamın anlattıklarına inanmak istiyorsun gibi bir havan var. bir kişi al dese gidip alacak durumdasın, araba işi aceleye gelmez.
ben arabanın anlattığın kadar masum olduğuna inanmıyorum. Airbag açılmış da açılmadı diyorlar, motor 200de ama 500 gider diyorlar. çekiş zayıf ama lpgden diyorlar
bahsettiğin araç bu kadar uzun yorumu bile haketmiyor ama yine de 1.6 passat ya da audi a4 alacaklar için sahibinin ağzından yorum olsun diye yazıyorum.
evet çekiş zayıftır, ama 1.8t ye göre zayıftır. Alt devir, yani şehir içi kullanımda düz 1.8den farkı yoktur. 3000 devire kadar anlaşılmaz bile. Yakıt nesil araçlara göre fazladır, 1.8t den de fazladır. 10 litre altına zor iner şehir içi, ama 12nin üstüne de zor çıkar. Tüketim aralığı konusunda limitleri inatçıdır yani.
Lpgden dolayı çekiş zayıf olmaz, lpgden dolayı çekiş kaybı en fazla yüzde 2dir, bu da 2 beygir demek. 2 beygir eksikliği hissedecek şöför yoktur, varsa da test pilotu olarak parayı kırsın derim Lpg ile benzin arasında uçurum bir yakıt ve performans farkı varsa (uçurum demek hissedilecek derecede yani) o lpg sisteminde bir sıkıntı vardır. Aracı benzine alıp denediğinizde bir fark yok gibi hissetmeniz lazım.
Herşeye rağmen 20bin tl b5.5 kasa passat için pert fiyatı. O arabada banko bişey var. İlanı varsa koy yorumlayalım merak etme kapmayız