Gönderen Konu: otomatik geç doldurma  (Okunma sayısı 24940 defa)

Çevrimdışı myd.muss

• Profili Görüntüle
Ynt: otomatik geç doldurma
« Yanıtla #28 : 14 Nisan 2014, 15:59:42 »
yok sana ses falan gelmiyo sadecebi sakın olun orda 10 saniye bekle diyosa sen 15  saniye bekle gaza  bas diyo sen  gaza tam bas iyice  yani ben sahsen BESMELE ÇEKTİM başladım ve RESMEN KESTİ YAA hoplatmaları  bak bu yazının kaynağı Firebir30 var forumda Onlada konuşabilirsin kendisi otomatik sanzumanları tamir ediyomuş ben onla konuşmuştum...

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 14 Nisan 2014, 16:11:40 »
Bende bi değişiklik olmadı vuruntu zaten yok 2 den 3 e sadece çok hafif öne irkiliyo araç yanımda oturan hissetmiyo bile oda sadece araç soğukken yani bu sorun değil ama r deki hoplama dediklerinizi 2 defa yapmama rağmen bir değişiklik olmadı.
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı myd.muss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 14 Nisan 2014, 17:24:43 »
Bende bi değişiklik olmadı vuruntu zaten yok 2 den 3 e sadece çok hafif öne irkiliyo araç yanımda oturan hissetmiyo bile oda sadece araç soğukken yani bu sorun değil ama r deki hoplama dediklerinizi 2 defa yapmama rağmen bir değişiklik olmadı.

kardeş ben bir servise götür yazılımını güncellesinler adaptasyonunu servis yapsın o zaman muhtemelen düzelmesi lazım ama sanzuman yağı ve filtresi eskimiş ise ondanda yapabilir

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #31 : 14 Nisan 2014, 19:34:46 »
takıp ;)
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 18 Nisan 2014, 10:24:11 »
Arkadaşlar r deki zıplamanın yağın eksik olduğundan ve pompanın yağ ile karısık hava emmesinden ve havanın baloncuk yapıp zıplamaya yol açacağını söyledi bir üstad. Ancak kara düzen tıpayı çıkar yağ geliyorsa yağ tamam modunda bakıldı bu yağın tam miktarını ölçmenin başka yolu varmı acaba acil bi yardımcı olursanız sevinirim
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
« Yanıtla #33 : 18 Nisan 2014, 10:53:27 »
Otomatik şanzımanınızda bulunan selenoid valfler, vites geçişlerini sağlamak için yağ basıncına ve ecu dan gelen bilgilere göre yapar. Yağ değişim aralıkları aksatıldıysa, üreticinin belirttiği şartnamelere uygun yağ kullanılmadıysa veya aşırı yoğun trafik gibi nedenlerle yağ fazla ısınıp çok inceliyorsa, valfler görevini düzgün yapamıyor olabilir.
Eğer bunlardan dolayı olduğunu düşünmüyorsanız valfler düzgün işlemiyordur, değişmesi gerekir.

Bence yağı değiştirin.
Akıl yaşta değil baştadır.

Çevrimdışı azuçkam

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #34 : 18 Nisan 2014, 11:18:58 »
Zaten bu yagin ne kadar dolduralacagini bilen bir allahin kulu yok yada nasil doldurulmasi gerektiginin bir prosedurunu bilen yok herkes farkli bir sey soyluyor ustalar bile farkli farkli seyler soyluyor bende bu yuzden guvenip kurcalatmiyorum bu sekilde biniyorum zaten tek sikintim asagida bir tipa gibi kenarinda vida olan birsey var ordan hafif kacak var birde 1-2 gecerken genelde soguk oldugunda ziplama yapiyor.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı azuçkam

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #35 : 18 Nisan 2014, 11:20:42 »
Ayrica yag ile alakalida her kafadan bir ses cikiyor kimi diyor dextron 3 olacak kimi bu aracta gerek yok dextron 2 yeter diyor bunlarda elektronik manuel olmak uzere ikiye ayriliyormus birde bu otomatik isi ince ve karisik bir durum.

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 18 Nisan 2014, 11:35:13 »
Ayrica yag ile alakalida her kafadan bir ses cikiyor kimi diyor dextron 3 olacak kimi bu aracta gerek yok dextron 2 yeter diyor bunlarda elektronik manuel olmak uzere ikiye ayriliyormus birde bu otomatik isi ince ve karisik bir durum.

Dexron, GM'in otomatik şanzımanlı araçlar için belirlediği yağ şartnamesinidir. VW ve Dexron'un ne alakası var ?

Çevrimdışı azuçkam

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #37 : 18 Nisan 2014, 14:58:28 »
Valla bizim araclar icinde bunlardan bahsediliyor sizin bilginiz varsa aydinlatin lutfen bizde ona gore hareket edelim evet dextron bir sartname olabilir ama castrol yada mobilin sitesine baktiginizda yaglarimiz ortusuyor ki ben dextron markaya ozel degil genel bir kavram oldugunu biliyorum atf 2 gibi yanlisim varsa lutfen duzeltin ?

Çevrimdışı azuçkam

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #38 : 18 Nisan 2014, 15:18:38 »
Ben mesela aracimin yagi eksik olabilir diye yarim lt kadar ekleme yaptim ne kadar yagci gezdiysem hepsi atf2 kiyacan dedi kirmizi bisi yarim litre ekledim biraz rahatladi gibi bilemiyorum cokta kurcalamiyorum artik.

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 18 Nisan 2014, 16:07:52 »
Hocam arabanın model yılını, motor hacmini ve gücünü(kw) yazabilir misin ?

Çevrimdışı azuçkam

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #40 : 18 Nisan 2014, 16:09:06 »
Tabiiii polo 1.6 aee 1999 model 6n kasa

Çevrimdışı azuçkam

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #41 : 18 Nisan 2014, 16:09:32 »
75 beygir bu arada